Σκύλος επιτίθεται σε ηλικιωμένο – Ζητείται ο ιδιοκτήτης στην Πάτρα

Σκύλος επιτίθεται σε ηλικιωμένο – Ζητείται ο ιδιοκτήτης στην Πάτρα

Άγρια επίθεση από σκύλο δέχθηκε την πρωτοχρονιά ένας ηλικιωμένος άντρας στην Πάτρα. Ο 76χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στα άνω και κάτω άκρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος ιδιοκτήτης του σκύλου εξαφανίστηκε μετά το περιστατικό. Το σκυλί και ο ιδιοκτήτης αναζητούνται από την αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου, που λήγει απόψε.

Καματερό: Σοκάρει η επίθεση σκύλου σε 9χρονο – Ο ιδιοκτήτης εξαφανίστηκε

Ένα 9χρονο αγόρι δέχτηκε επίθεση από έναν μεγάλο σκύλο την παραμονή των Χριστουγέννων στο Καματερό, με τον ιδιοκτήτη να εξαφανίζεται μετά το περιστατικό. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Παίδων Αγία Σοφία” με δαγκωματιές στα πόδια, όπου υποβλήθηκε σε ράμματα.

«Δεν έκλαιγε από το σοκ»

Ο πατέρας του αγοριού περιγράφει ότι το παιδί δεν έκλαιγε αμέσως μετά την επίθεση, όντας σοκαρισμένο. Επισημαίνει τις αγωνιώδεις στιγμές που βίωσαν λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι τους.

Ο ιδιοκτήτης κατηγορείται για αμέλεια

Ο ιδιοκτήτης αναφέρει ότι το σκυλί ανήκει στον γιο του και το βγάζει συνήθως βόλτα με φίμωτρο. Συνελήφθη για σωματική βλάβη από αμέλεια και παράβαση της νομοθεσίας για ζώα συντροφιάς, ενώ αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα ποινικής δίωξης. Οι γονείς του αγοριού έχουν υποβάλει μήνυση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ