Πρόγνωση καιρού για σήμερα Τρίτη από την ΕΜΥ

Πρόγνωση καιρού για σήμερα Τρίτη από την ΕΜΥ

Σήμερα, Τρίτη 16 Απριλίου, αναμένεται μια μικρή πτώση της θερμοκρασίας σε ορισμένες περιοχές των δυτικών περιοχών της χώρας. Επίσης, υπάρχει πιθανότητα βροχών στα ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ. Η θερμοκρασία αν και αναμένεται να μειωθεί στα δυτικά, θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα στις υπόλοιπες περιοχές. Η μεταφορά αφρικανικής σκόνης είναι ευνοϊκή. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μετρικοί έως ισχυροί, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 29 βαθμούς Κελσίου ανάλογα με την περιοχή.

ΑΤΤΙΚΗ

Ο καιρός στην Αττική θα χαρακτηρίζεται από παροδικές νεφώσεις και πιθανότητα τοπικών βροχών τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, ενώ η θερμοκρασία θα κινείται μεταξύ 16 και 28 βαθμών Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που θα γίνουν πιο πυκνές στη συνέχεια. Υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί και στη συνέχεια θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μετρίους έως ισχυρούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

(Εικόνες από τις διάφορες περιοχές της χώρας)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ