Πορεία υπέρ της Παλαιστίνης 18/10 στην Αθήνα: Ένταση στην Κατεχάκη και χρήση χημικών

Πορεία υπέρ της Παλαιστίνης 18/10 στην Αθήνα: Ένταση στην Κατεχάκη και χρήση χημικών

Η πορεία υπέρ της Παλαιστίνης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα σημειώθηκε από ένταση έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ. Όταν η κατάσταση αποκλίνει από τον έλεγχο της αστυνομίας, οι αστυνομικές δυνάμεις ΜΑΤ χρησιμοποίησαν χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης. Το περιστατικό συνέβη όταν οι πρώτοι διαδηλωτές έφτασαν έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ στη διασταύρωση Κηφισίας και Κατεχάκη, με σκοπό να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους προς τον παλαιστινιακό λαό.

Η πορεία συγκέντρωσε μεγάλο πλήθος συμμετεχόντων, με πολλούς διαδηλωτές να παραμένουν στην περιοχή και να φωνάζουν συνθήματα όπως “λευτερία στην Παλαιστίνη“. Ακούστηκαν επίσης συνθήματα όπως “Το έγκλημα αυτό έχει υπογραφή ΝΑΤΟ, ΕΕ και Ισραηλινοί” και “Αλληλεγγύη στην πάλη των λαών, κάτω η νέα τάξη των ιμπεριαλιστών”. Στο επίκεντρο της πορείας, η οποία διοργανώθηκε από εργατικά σωματεία, βρέθηκε μια τεράστια σημαία της Παλαιστίνης.

poreia gia tin palaistini poreia gia tin palaistini 12 poreia gia tin palaistini 11 poreia gia tin palaistini 10 poreia gia tin palaistini 9 poreia gia tin palaistini 8 poreia gia tin palaistini 7 poreia gia tin palaistini 4 poreia gia tin palaistini 3 poreia gia tin palaistini 2 poreia gia tin palaistini 1 poreia gia tin palaistini 5 scaled

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ