Πατατάκια με ανήθικες γεύσεις: Καταγγελίες γονέων για απερίσκεπτη εταιρεία

Πατατάκια με ανήθικες γεύσεις: Καταγγελίες γονέων για απερίσκεπτη εταιρεία

Υπάρχουν πολλές καταγγελίες γονέων για τα πατατάκια που προωθεί μια ελληνική εταιρεία με έδρα τα Χανιά της Κρήτης. Αυτά τα πατατάκια, που προορίζονται μόνο για ενήλικες, έχουν γίνει δημοφιλή και μεταξύ ανηλίκων, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cibum. Πρόκειται για προϊόντα της λιθουανικής εταιρείας τσιπς Chazz, η οποία δημιούργησε αρχικά πατατάκια με γεύση αιδοίου και στη συνέχεια πρόσθεσε και γεύση πέους. Αναφέρεται ότι δημιουργήθηκαν μετά από μια έρευνα που έδειξε ότι οι νεότερες γενιές έχουν τρεις φορές λιγότερο σεξ από τους γονείς τους στην ίδια ηλικία. Τα πατατάκια έχουν και χαριτωμένα σχέδια, με μια χυμώδη γυναίκα και έναν άντρα με ένα φύλλο συκής να καλύπτει το επίμαχο σημείο.

Shutterstock 249047155 696x464 1

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα πατατάκια αυτά προορίζονται για “γενναίους” και “ελεύθερους ανθρώπους”.

Τιμή πώλησης σχεδόν 10 ευρώ

Τα πατατάκια πωλούνται κοντά στα 10 ευρώ και αποστέλλονται σε πολλές χώρες της Ευρώπης και στις ΗΠΑ. Ανάμεσα στις χώρες που πωλούν αυτά τα πατατάκια είναι και η Ελλάδα. Η διανομή γίνεται από μια εταιρεία πώλησης μέσω διαδικτύου με έδρα τα Χανιά. Παρόλο που αναφέρεται ότι προορίζονται μόνο για ενήλικες (18+), μικρά παιδιά καταφέρνουν να τα αποκτήσουν μέσω διαδικτύου και ακόμα και από περίπτερα. Αυτό καθιστά τα πατατάκια πιο προσβάσιμα σε μικρά παιδιά!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cibum, τα πατατάκια αποτελούν πρόκληση για τα παιδιά και προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον. Για τα παιδιά, η σεξουαλικότητα αποτελεί αμετάβλητη πρόκληση, δηλώνουν οι γονείς, και δεν πρέπει να αντιμετωπίζουν μόνο το διαδίκτυο, αλλά και τα τρόφιμα. Αξίζει να σημειωθεί πως στη συσκευασία των πατατακίων αναφέρεται ότι προορίζονται για καταναλωτές άνω των 18 ετών, αλλά στην ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις τροφές δεν προβλέπεται ηλικιακή περιορισμός για την αγορά τροφίμων. Αυτό σημαίνει ότι ούτε οι πωλητές ούτε η εταιρεία μπορούν να κατηγορηθούν εάν πουλήσουν τα προϊόντα σε ανήλικα. Επομένως, η επισήμανση είναι παραπλανητική, παράνομη και στοχεύει να προωθήσει πωλήσεις σε ανήλικους.

Τον περασμένο Μάρτιο, ο γνωστός παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου δοκίμασε τα πατατάκια αυτά και ανέβασε ένα απόσπασμα στον λογαριασμό του στο Instagram. Μια εβδομάδα αργότερα, στην εκπομπή του, πρόσφερε πατατάκια με γεύση γεννητικών οργάνων στην καλεσμένη του Σμαράγδα Καρύδη, η οποία τα βρήκε αποτρεπτικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ