Οπαδός της ΑΕΚ νεκρός στη Νέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο από την επίθεση των χούλιγκαν της Ντιναμό

Οπαδός της ΑΕΚ νεκρός στη Νέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο από την επίθεση των χούλιγκαν της Ντιναμό

Ένας οπαδός της ΑΕΚ σκοτώθηκε και άλλοι οκτώ τραυματίστηκαν σε σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο 22χρονος οπαδός της ΑΕΚ έχασε τη ζωή του από τα τραύματα από μαχαίρι που δέχθηκε και άλλοι οκτώ τραυματίστηκαν. Προσήχθησαν στην ΓΑΔΑ πολλά άτομα, μεταξύ των οποίων και Κροάτες χούλιγκαν. Η πολιτική κατάσταση της εθνικής οδού έπλεξε ανάμεσα στις γραμμές των χούλιγκαν και των αστυνομικών, οι οποίοι τελικά επιβλήθηκαν της κατάστασης.

Οι χούλιγκαν ανήκουν στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενάντια στην οποία η ΑΕΚ έπαιζε με την πρόκριση στα play-off του UEFA Europa Conference League. Οι επιθέσεις ξεκίνησαν στην Αττική Οδό και επεκτάθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου οι χούλιγκαν συναντήθηκαν με οπαδούς της ΑΕΚ. Οι επεισοδιακές συγκρούσεις είχαν μολότοφ και άλλα αντικείμενα.

Οι χούλιγκαν της Ντιναμό και ανήλικος “επισκέφθηκαν” την Αθήνα για τον αγώνα, παραβιάζοντας την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων από την Κροατία. Η αστυνομία έχει συλλάβει πολλούς εμπλεκόμενους και διεξάγει έρευνες για την υπόθεση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιον εισαγγελέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ