Νεκρός νεαρός μοτοσυκλετιστής σε τροχαίο στην Πάτρα

Νεκρός νεαρός μοτοσυκλετιστής σε τροχαίο στην Πάτρα

Το μεσημέρι του Σαββάτου σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα στην Πάτρα, με θύμα έναν νεαρό μοτοσυκλετιστή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το tempo24.gr, το τραγικό γεγονός συνέβη στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στο ύψος του 3ου δημοτικού σχολείου Πάτρας.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο νεαρός οδηγός της μοτοσικλέτας συγκρούστηκε με το πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου, το οποίο εκείνη την ώρα κινούνταν προς τα πίσω. Οι αρχές εξετάζουν τα αίτια και τις συνθήκες που οδήγησαν σε αυτό το ατύχημα. Επιπλέον, το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στα κάγκελα του σχολείου που βρίσκεται εκεί.

Τροχαίο με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες στην Εθνική Οδό Τρίπολης – Σπάρτης

Ένα άλλο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο 27,6 χλμ της Εθνικής Οδού Τρίπολης – Σπάρτης, όπου συγκρούστηκαν δύο οχήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα αυτής της σύγκρουσης.

Το τροχαίο έγινε νωρίς το πρωί κοντά στο εστιατόριο Αρδάμη, όπου επέβαιναν εργάτες. Σύμφωνα με πληροφορίες από το arcadiaportal, ένα άτομο έχασε τη ζωή του και τρία άλλα τραυματίστηκαν σοβαρά. Αστυνομία και ΕΚΑΒ έσπευσαν άμεσα στο σημείο, ενώ οι αρχές εξετάζουν τα αίτια του δυστυχήματος.

elas 24

Ó)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ