Νεαρός 28χρονος αδιάφορος στη σύλληψη του για κράτηση και κακοποίηση της 22χρονης συζύγου του

Νεαρός 28χρονος αδιάφορος στη σύλληψη του για κράτηση και κακοποίηση της 22χρονης συζύγου του

Ο 28χρονος Αλβανός Κ.Α. εμφανίζεται αδιάφορος και απαθής, σύμφωνα με πληροφορίες, για την κατηγορία ότι κράτησε απομονωμένη στο σπίτι του και κακοποίησε την 22χρονη σύζυγό του, μαζί με την τρίχρονη κόρη τους, στο Βόλο. Ο συλληφθείς θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι αύριο, όταν αναμένεται να καταθέσει ενώπιον του ανακριτή. Κατά τη σύλληψή του, ο ίδιος δήλωσε ότι δεν είχε κακοποιήσει τη σύζυγό του και ότι δεν έκανε κανένα αδίκημα. Από την άλλη πλευρά, η 22χρονη επιβεβαίωσε τις αποκαλύψεις της γειτόνισσας της για τα βασανιστήρια που υπέφερε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα περιγράφει τον τρόμο που ζούσε, αναφέροντας ότι, παρά το γεγονός ότι οι πόρτες του σπιτιού δεν ήταν κλειδωμένες, δεν μπορούσε να βγει έξω και να καταγγείλει τον σύζυγό της στην αστυνομία. Αυτό οφειλόταν στις σοβαρές απειλές που δεχόταν από εκείνον και στον φόβο που της είχε εμφυσήσει επί δύο χρόνια. Ψυχολόγοι βρίσκονται δίπλα στη μητέρα και την 3χρονη κόρη της, οι οποίες ήταν μάρτυρες των βασανιστηρίων, για να τις υποστηρίξουν. Σύμφωνα με το διοικητικό σύστημα που έχει συγκροτηθεί, οι αρμόδιες αρχές θα προχωρήσουν στη δίωξη του 28χρονου.

Η γειτόνισσα της 22χρονης επίσης δέχθηκε επίθεση

Ο 28χρονος Αλβανός επιτέθηκε επίσης στη σύζυγο του, προκαλώντας της σωματικές βλάβες με γροθιές και κρατώντας την από το λαιμό. Όταν η γειτόνισσα …. γεν. 1978 επικίνδυνων, όπως αντιλήφθηκε το επεισόδιο, προσπάθησε να τη βοηθήσει, ο δράστης την απείλησε και της προκάλεσε επίσης σωματικές βλάβες στο πρόσωπο χτυπώντας την. Άλλα σημεία της καταγγελίας αναφέρουν: “…τόσο καιρό που ζούσε μαζί με τον σύζυγό της στον Βόλο, δεν της επέτρεπε να βγει από το σπίτι, εκτός από μερικές φορές που έκαναν μαζί εξορμήσεις, και για πέντε μήνες ήταν πάντα κλεισμένη στην οικία λόγω σωματικής βίας και απειλών”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ