Νεαρή γυναίκα στη φυλακή για επίθεση με μαχαίρι λόγω ερωτικής αντιζηλίας

Νεαρή γυναίκα στη φυλακή για επίθεση με μαχαίρι λόγω ερωτικής αντιζηλίας

Μια 27χρονη καταδικάστηκε σε 6ετή κάθειρξη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, μετά από επίθεσή της με μαχαίρι σε 30χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας. Οι δικαστές την κρίναν ένοχη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Παράλληλα, την αφέθηκε ελεύθερη μέχρι την εφετειακή δίκη, με τον όρο να μην προσεγγίζει το θύμα.

Το περιστατικό συνέβη πέρσι τον Αύγουστο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, όταν η κατηγορούμενη ακολούθησε την 30χρονη συμπατριώτισσά της και την μαχαίρωσε τρεις φορές. Το θύμα διακομίστηκε επειγόντως στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ η δράστις παραδόθηκε στην Αστυνομία.

hands

Το κατηγορητήριο

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η εξωσυζυγική σχέση του άντρα της με την 30χρονη ήταν η αιτία της επίθεσης. “Ήθελα μόνο να τη φοβερίσω. Δεν είχα σκοπό να της κάνω κακό. Τρελάθηκα όταν είπε ότι θέλει να μου πάρει τα παιδιά και τον άντρα. Έλεγε ότι εκδίδομαι. Πήρα το μαχαίρι μόνο για να της το δείξω, όχι για να τη χτυπήσω”, ανέφερε στην απολογία της η 27χρονη, ζητώντας συγγνώμη από την παθούσα. Το θύμα αρνήθηκε ότι διέδιδε αρνητικά για την κατηγορούμενη, την οποία έχει συγχωρήσει, θεωρώντας ότι σκοπός της “δεν ήταν να με σκοτώσει παρά μόνο να με τραυματίσει”.

police 3

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ