Ναρκωτικά στην Κρήτη: Κατασχέθηκαν πάνω από 10,5 κιλά κάνναβης

Ναρκωτικά στην Κρήτη: Κατασχέθηκαν πάνω από 10,5 κιλά κάνναβης

Στην περιοχή του νομού Λασιθίου στην Κρήτη, ένας Έλληνας και μία αλλοδαπή συνελήφθησαν για παραβάσεις σχετικές με ναρκωτικά. Οι αρχές κατέσχεσαν πάνω από 10,5 κιλά κάνναβης και σημαντικό χρηματικό ποσό που προέρχεται από παράνομες δραστηριότητες. Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση, παρεμπιπτόντως παρανόμων δραστηριοτήτων, όπως αναφέρει η αστυνομία. Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν σε διάφορους χώρους και οχήματα που χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες στις περιοχές του Δήμου Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εκτός από την κάνναβη, κατασχέθηκαν και άλλα ναρκωτικά, μετρητά, ζυγαριές, κινητά τηλέφωνα, συσκευές σφράγισης και όπλο τύπου ρέπλικα. Επίσης, αφαιρέθηκε ένα αυτοκίνητο που χρησιμοποιούνταν για τις παράνομες δραστηριότητες. Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση στο Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.

Επιτυχημένη επιχείρηση της αστυνομίας

Τον προηγούμενο χρόνο, η Αστυνομία της Φαιστού πραγματοποίησε μια σημαντική επιχείρηση εναντίον καλλιέργειας κάνναβης, εντοπίζοντας δεκάδες δένδρα κάνναβης σε θερμοκήπια στη Μεσαρά. Εκτός από τα φυτά κάνναβης, κατασχέθηκαν επίσης μεγάλες ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης και χρηματικοί πόροι. Οι αρχές συνέλαβαν δύο αδέλφια και έναν Πακιστανό υπάλληλο που σχετίζονταν με την παράνομη δραστηριότητα στα θερμοκήπια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ