Μεγάλη δωρεά από ηλικιωμένο ζευγάρι στο νοσοκομείο του Διδυμοτείχου

Μεγάλη δωρεά από ηλικιωμένο ζευγάρι στο νοσοκομείο του Διδυμοτείχου

Ένα ακόμη γεννναιόδωρο ζευγάρι στα γηραιά του χρόνια αποφάσισε να βοηθήσει ένα νοσοκομείο, αυτή τη φορά στο Διδυμότειχο. Οι ηλικιωμένοι Σωτηρία και Παναγιώτης Αραμπατζής από τη Μάνη Διδυμοτείχου δώρισαν πάνω από 100.000 ευρώ στο νοσοκομείο της πόλης του Έβρου. Αφού ζούσαν για πολλά χρόνια στη Γερμανία, αποφάσισαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα και να βοηθήσουν το νοσοκομείο του Διδυμοτείχου. Η κυρία Σωτηρία είχε την επιθυμία να αγοράσει ένα ασθενοφόρο, γι’ αυτό και μάζευε χρήματα εδώ και χρόνια, ενώ βρισκόταν στο εξωτερικό.

Η διοίκηση του νοσοκομείου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη γενναιοδωρία του ζευγαριού, αναφέροντας πως η δωρεά τους θα βοηθήσει το νοσοκομείο να εκπληρώσει τις απαιτήσεις του αποτελεσματικότερα και ευκολότερα.

Το χρηματικό ποσό χρησιμοποιήθηκε ως εξής:

Ένα ιατρικό μηχάνημα (Υστεροσκόπιο) αγοράστηκε και τοποθετήθηκε στη Μαιευτική/Γυναικολογική Κλινική του νοσοκομείου, γίνοντας έτσι ένα πολύτιμο εργαλείο για το νοσοκομείο.

Ακόμη, αγοράστηκαν και τοποθετήθηκαν κατάλληλες θέσεις 20 κλιματιστικών, 17 ηλεκτρονικών υπολογιστών και 5 εκτυπωτών, βελτιώνοντας σημαντικά την λειτουργία του νοσοκομείου. Επίσης, ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση του Ιερού Ναού των Αγίων Αναργύρων που ανήκει στο νοσοκομείο, βελτιώνοντας την εικόνα του νοσοκομείου συνολικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ