Μανώλης: Βίντεο από τη στιγμή που σκάει φωτοβολίδα στα χέρια του και τον σκοτώνει

Μανώλης: Βίντεο από τη στιγμή που σκάει φωτοβολίδα στα χέρια του και τον σκοτώνει

Το βίντεο που απαθανατίζει τη στιγμή που η μοιραία φωτοβολίδα εκρήγνυται στα χέρια του 33χρονου Μανώλη και τον σκοτώνει, έχει συγκλονίσει. Ο θάνατός του συνέβη ακαριαία το βράδυ της Κυριακής στην Κρήτη. Σύμφωνα με τη νεκροψία – νεκροτομή, η έκρηξη προκάλεσε σοβαρά και μη αναστρέψιμα τραύματα στο κοιλιακό και συκώτι του 33χρονου. Έχει διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του Μανώλη, και το πόρισμα της ιατροδικαστικής θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία που επέστραφη στην Ασφάλεια Αγίου Νικολάου που διερευνά την υπόθεση.

Ο τραγικός θάνατος από φωτοβολίδα

Ο 33χρονος Μανώλης, βρισκόταν με φίλους του στον πεζόδρομο της 28ης Οκτωβρίου στον Άγιο Νικόλαο όταν συνέβη το ατύχημα. Ενώ πυροδοτούσαν ναυτικές φωτοβολίδες, ο Μανώλης προσπάθησε να ανάψει μια ακόμη, αλλά η φωτοβολίδα σκάει στην κοιλιά του, προκαλώντας την τραγωδία. Οι λεπτομέρειες του περιστατικού έρχονται στο φως μέσα από μαρτυρίες μαρτύρων που βρίσκονταν στο σημείο.

Συγκλονιστικές στιγμές

Οι φίλοι του Μανώλη άρχισαν να πανικοβάλλονται μετά την έκρηξη και κάλεσαν αμέσως βοήθεια. Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου δυστυχώς κατέληξε. Οι φίλοι του, που συνελήφθησαν, έχουν αφεθεί ελεύθεροι, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τυχόν δικαστικές διαδικασίες για τη χρήση φωτοβολίδων. Ο ίδιος ο Μανώλης είχε τραυματιστεί και στο παρελθόν από φωτοβολίδα λόγω ίδιας χρήσης. Η κηδεία του Μανώλη έχει οριστεί για την Τετάρτη.

Προετοιμαζόταν για γάμο

Ο Μανώλης ετοιμαζόταν να παντρευτεί και ήταν σε προγαμιακές διαδικασίες. Η απώλεια του αποτελεί σοκ για την οικογένειά του, καθώς είναι το δεύτερο παιδί που χάνουν. Η διπλή αυτή τραγωδία αφήνει την οικογένειά του σε βαθιά θλίψη και σοκ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ