Μαίρη Χρονοπούλου ατύχημα: «Στην εντατική με σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο»

Μαίρη Χρονοπούλου ατύχημα: «Στην εντατική με σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο»

Η ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο μετά από ένα ατύχημα που συνέβη στο σπίτι της. Η είδηση γνωστοποιήθηκε από τον Μάκη Δελαπόρτα που ανέβασε μια ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook. «Ας στείλουμε όλη μας την αγάπη και να προσευχηθούμε για εκείνη», πρόσθεσε. Ο προσωπικός φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, ο δημοσιογράφος Αντώνης Μποσκοΐτης, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε στο ατύχημα της ηθοποιού, επιβεβαιώνοντας ότι η κατάστασή της υγείας της είναι σοβαρή καθώς βρίσκεται στην εντατική με αιμάτωμα στον εγκέφαλο.

«Η Μαίρη είχε μια σοβαρή πτώση»

«Είμαι στη Θεσσαλονίκη. Ήταν κυριολεκτικά ένας κεραυνός εν αιθρία. Είδα την ανάρτηση του Χάρη Παπαδόπουλου, του προέδρου της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, και επικοινώνησα με τους κοινούς φίλους της Μαίρης Χρονοπούλου και του Χάρη Παπαδόπουλου. Δυστυχώς, η Μαίρη είχε μια σοβαρή πτώση χθες βράδυ στο σπίτι της και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην εντατική. Δεν είναι η ιδανική στιγμή να κάνουμε νεκρολογίες για έναν άνθρωπο που αγωνίζεται για τη ζωή του, κατανοώτε αυτό. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Απλά ας ευχηθούμε να αναρρώσει η γυναίκα», δήλωσε.

«Η Μαίρη είναι ένα ανθρώπινο πλάσμα πολύ δυνατό, ο χαρακτήρας της το έχει αποδείξει. Έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές διάφορες περιπέτειες με την υγεία της. Ετοιμαζόταν να κάνει και άλλα πράγματα στο θέατρο. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει και θα ξεπεράσει αυτήν τη δυσάρεστη κατάσταση. Εμείς όλοι είμαστε συγκλονισμένοι, όλοι εκείνοι που είμαστε κοντά της, προσευχόμαστε καθένας στη δική του πίστη για να γίνει καλά η Μαίρη Χρονοπούλου», πρόσθεσε.

«Στην εντατική με σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο»

Ο Αντώνης Μποσκοΐτης έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook, αναφερόμενος στην υγεία της ηθοποιού και στη συμμετοχή του στην εκπομπή. Γράφει: «Συμμετείχα στην εκπομπή του Θανάση και της Νάνσυς. Με κάλεσαν να μιλήσω για τη Μαίρη Χρονοπούλου από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκομαι. Αυτό που είπα είναι ότι δεν πρέπει να ξεκινήσουμε να γράφουμε νεκρολογίες για έναν άνθρωπο που ακόμα δίνει τη μάχη για τη ζωή του. Παρόλο που έκλαψα με την είδηση -και η Μιμή Ντενίση που μόλις μίλησε- πιστεύω ότι η Μαίρη θα τα καταφέρει και πάλι».

«Έπεσε από κάποια σκαλοπάτια στο σπίτι της, αυτό οδήγησε σε σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Ας εύχομαι για τη Μαίρη, όποιος κι αν πιστεύει. Αυτό είναι όλο, δεν χρειάζονται άλλες λέξεις», συμπλήρωσε.

Στην εντατική μονάδα του «Ευαγγελισμού»

Ο Χάρης Παπαδόπουλος, σκηνοθέτης και πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, ανέβασε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας: «Το βράδυ της περασμένης Κυριακής, η Μαίρη Χρονοπούλου μεταφέρθηκε άμεσα στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”, μετά από πτώση και τραυματισμό στο κεφάλι. Η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη. Ευχόμαστε όλοι σε εκείνη να ξεπεράσει αυτό τον κίνδυνο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ