Ξυλοδαρμός αστυνομικού στη Λάρισα: «Αν αργούσε 5 λεπτά η Άμεση Δράση, θα την είχε σκοτώσει»

Ξυλοδαρμός αστυνομικού στη Λάρισα: «Αν αργούσε 5 λεπτά η Άμεση Δράση, θα την είχε σκοτώσει»

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γιώργος Καλλιακμάνης, μίλησε για τον άγριο ξυλοδαρμό της αστυνομικού από τον σύζυγό της στη Λάρισα, τονίζοντας ότι «αν αργούσε πέντε λεπτά η Άμεση Δράση, θα την είχε σκοτώσει». Η γυναίκα νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Ο κ. Καλλιακμάνης αναφέρθηκε στον ενδεχόμενο ο χρόνος που χρειάστηκε η Άμεση Δράση να φθάσει στο σημείο και αποτρέψει τον ξυλοδαρμό, τονίζοντας ότι αν αργούσαν πέντε λεπτά περισσότερο, θα μπορούσε να σκοτωθεί. Επίσης, περιέγραψε τη φρικτή βία που ασκήθηκε εναντίον της, καθώς την χτυπούσε με κλωτσιές και μπουνιές, την έσερνε από τα μαλλιά και την πολέμησε σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων τόνισε ότι αυτή η περίπτωση δείχνει ότι η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων προς το γυναικείο φύλο δεν εξαρτάται από το αν είναι αστυνομικοί ή απλοί πολίτες, αλλά από τις προσωπικές τους απόψεις και συμπεριφορά. Τέλος, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή του στην αστυνομικό κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας της.

Πηγή: Alpha Free Press

larisa astynomikos1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ