Λαγούμι Κόρινθος: Ο 46χρονος πατέρας δημοτικός υπάλληλος

Λαγούμι Κόρινθος: Ο 46χρονος πατέρας δημοτικός υπάλληλος

Το θρίλερ με τον 46χρονο πατέρα παίρνει νέες διαστάσεις, καθώς αποκαλύφθηκε ότι εργαζόταν ως δημοτικός υπάλληλος εξ αποστάσεως μέσω τηλεργασίας σε δήμο της Εύβοιας. Ο δήμαρχος Ερέτριας-Αμαρύνθου, Νίκος Γουρνής, αναφέρει ότι του έχει σταλεί έγγραφο για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με το καθεστώς εργασίας του. Παράλληλα, η υπόθεση της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία εξετάζεται περαιτέρω από την αστυνομία, που ερευνά το ενδεχόμενο αιμομιξίας. Επίσης, προχωρά η έρευνα για τον εντοπισμό των υπόλοιπων παιδιών της οικογένειας, τα οποία φυγαδεύτηκαν μετά την επιστροφή τους στο λαγούμι όπου διέμεναν. Το ζευγάρι έχει φυγαδεύσει τα ανήλικα παιδιά του, και έχουν δοθεί εντολές για απομάκρυνση των παιδιών, με την υπόθεση να περιλαμβάνει διάφορες κατηγορίες, όπως εμπρησμό, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, απείθεια και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ψάχνουν και το ενδεχόμενο αιμομιξίας

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο αιμομιξίας στην υπόθεση της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία. Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, αναφέρει ότι “ένα παιδί ήταν έγκυο και δεν είπε ποιος είναι ο πατέρας. Η αστυνομία θα ζητήσει έλεγχος DNA. Δεν ξέρουμε εάν υπάρχει αιμομιξία, πρέπει να ερευνηθεί”.

Εισαγγελική παραγγελία για απομάκρυνση των παιδιών

Αποδόθηκε εισαγγελική παραγγελία για απομάκρυνση των παιδιών της οικογένειας, ενώ η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια των αρχών. Ο 46χρονος πατέρας αντέδρασε και κατά τη σύλληψή του συνελήφθη για απείθεια και μη συμμόρφωση με τον νόμο που αφορά στην υποχρεωτική εκπαίδευση των παιδιών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ