Κουτσελίνη – Λύτρας: Η παρουσιάστρια αντιμετωπίζει τις αντιδράσεις

Κουτσελίνη – Λύτρας: Η παρουσιάστρια αντιμετωπίζει τις αντιδράσεις

Η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε με ύφος σε όσους την κριτικάρουν για τις δηλώσεις της σχετικά με την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, ο οποίος κακοποίησε τη σύζυγό του. Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στις 17 Ιουνίου, εξέφρασε την απογοήτευσή της για το γεγονός ότι η καριέρα του δικηγόρου πλήττεται, αλλά αργότερα εξήγησε ότι κάποιοι παραποιούν τα λόγια της για να την κατηγορήσουν. Με συγκίνηση, μοιράστηκε τη δική της εμπειρία ως παιδί που μεγάλωσε σε μια οικογένεια με βίαιο πατέρα.

«Απομονώσατε λάθος φράση μου»

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Είδα πολλά σχόλια που επέλεξαν μια φράση μου για να με επικρίνουν. Η φράση μου ήταν ρητορική: “αμφισβητείτε ότι μια καριέρα πλήττεται;”. Γι’ αυτό ας αντιμετωπίσουμε τα πράγματα με σειρά, γιατί υπάρχουν πολλά γεγονότα που προηγήθηκαν, έχω μιλήσει πολλά για τον πόνο των παιδιών σε κακοποιητικά περιβάλλοντα…»

«Η δική μου παιδική ψυχή έχει πληγωθεί»

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε: «Για εμένα αυτά τα θέματα είναι δύσκολα, καθώς η δική μου παιδική ψυχή έχει πληγωθεί εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό που είπα σε εσάς αντιπροσωπεύει μόνο το 1% της ζωής μου. Κάνοντας αυτήν τη σκέψη, ήθελα να μιλήσω για τις επόμενες εξελίξεις, γιατί η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί…»

«Το έχω αποδείξει με τη δράση μου»

Συνεχίζοντας, τόνισε: «Προτίμησα να φύγω όταν ήμουν 13 ετών. Αυτό δείχνει πολλά για μένα, όταν μια απόφαση δεν προστατεύεται και δεν πρέπει να πλησιάζει κανείς τη σύζυγό του. Έχω δείξει με τη δράση μου πόσο στενά είμαι με τις γυναίκες που υπέστησαν κακοποίηση. Δεν με αφορά η συγγνώμη του Λύτρα, αλλά η απόφαση της δικαιοσύνης».

«Δεν ανησυχώ αν επηρεάζεται η καριέρα ενός βίαιου προσώπου, δεν με ενδιαφέρει ν’ ασχολίζομαι με αυτό» επεσήμανε ο Δημήτρης Μαρέδης, προκαλώντας ένταση στο στούντιο.

Ο διάλογος μεταξύ Ζήνας Κουτσελίνης και Δημήτρη Μαρέδη:

Ζ.Κ: «Εσείς νοιάζεστε για την καριέρα του Λύτρα;».

Δ.Μ: «Δεν με νοιάζει η καριέρα ενός κακοποιητή».

Ζ.Κ: «Τότε ποιος νοιάζεται; Ας μάθουμε τα γεγονότα πρώτα».

… 

Η αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν αρνητικές, με ορισμένους να κατηγορούν την Ζήνα Κουτσελίνη για υποστήριξη προς τον Λύτρα λόγω φιλίας τους.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ