Κούγιας – Κασσελάκης: “Αντιπροσωπεύει άτομα με χαμηλό επίπεδο”

Κούγιας – Κασσελάκης: “Αντιπροσωπεύει άτομα με χαμηλό επίπεδο”

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε πρόσφατα ότι λυπάται για το γεγονός ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, δεν διαθέτει καμία αριστερή κουλτούρα και αποστασιοποιείται από τις αριστερές αρχές. Ο Κούγιας πιστεύει ότι ο Κασσελάκης θεωρεί την Κύπρο σκλαβωμένο κράτος και επιθυμεί να αποδυναμώσει τα θεμέλια της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης, καθώς και να επιδιώξει την καταστολή των δημοσιογράφων που αποκρούουν τις απόψεις του. Στη δήλωσή του, ο Κούγιας εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι ο εκλογικός σώματος που θα επιλέξει τον Κασσελάκη στις επόμενες εκλογές δεν θα περιλαμβάνει πολίτες μεσαίας τάξης ή σοβαρούς ψηφοφόρους.

KOUGIAS 1

Δείτε όλη τη δήλωση του Αλέξη Κούγια

Σύμφωνα με τον Κούγια, η εκλογή του Κασσελάκη ως νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει τα λεγόμενά του μετά τις εκλογές του 2019. Τότε, είχε κάνει λόγο για την απώλεια της μεσαίας τάξης από τον ΣΥΡΙΖΑ και την υποστήριξη του κόμματος από ιδιαιτερότητες και ομάδες που δεν συνάδουν με τις ιδέες της αριστεράς. Ο Κούγιας υποστήριξε ότι ο Κασσελάκης έχασε την κοινωνική στήριξη της μεσαίας τάξης, αναφέροντας ως παράδειγμα τις αναφορές στην προσωπική ζωή του πρώην αρχηγού του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Ο Κούγιας τόνισε για ακόμη μια φορά ότι η επιλογή του Κασσελάκη ως πρωθυπουργού από τον εκλογικό σώμα στις επόμενες εκλογές είναι απίθανη και ότι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θα περιοριστούν σε μόνο μερικές ιδιαιτερότητες και όχι σοβαρούς ψηφοφόρους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ