Κώστας Καββαθάς: Αντιμετωπίζοντας προβλήματα υγείας

Κώστας Καββαθάς: Αντιμετωπίζοντας προβλήματα υγείας

Ο γνωστός δημοσιογράφος, εκδότης και συγγραφέας Κώστας Καββαθάς δίνει τη δική του μάχη για τη ζωή. Μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εξήγησε τους λόγους που απουσίαζε από τα κοινά τους τελευταίους μήνες. Αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας που τον έχουν καθηλώσει, όπως μια επέμβαση στην καρδιά, εγκεφαλίτιδα, λοιμώξεις και απώλεια κινητικότητας.

Ο Κώστας Καββαθάς δήλωσε ότι βαδίζει με δυσκολία, υποβάλλεται σε φυσιοθεραπεία και ονειρεύεται ότι η ζωή του δεν πήγε χαμένη, αν και έχει φτάσει σε ένα σημείο όπου ετοιμάζεται για το “τελευταίο ταξίδι της ζωής” του.

Ποιος είναι ο Κώστας Καββαθάς

Ο Κώστας Καββαθάς είναι γνωστός δημοσιογράφος, εκδότης και συγγραφέας. Γεννήθηκε το 1939 στην Αθήνα και ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία το 1959. Έχει εργαστεί σε πολλά περιοδικά και εφημερίδες και έχει γράψει πολλά άρθρα για το αυτοκίνητο. Το 1970 ιδρύθηκε το περιοδικό “Τροχοί” από τον ίδιο και τη σύζυγό του, Σοφία. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε αγώνες αυτοκινήτου και είναι γνωστός για το συνεργατικό του πνεύμα και τη δέσμευσή του στη δημοσιογραφία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ