Κορυφαίο Takeaway: Ελληνικό Εστιατόριο Απέσπασε την Πρώτη Θέση

Κορυφαίο Takeaway: Ελληνικό Εστιατόριο Απέσπασε την Πρώτη Θέση

Σε μια λαμπρή γαστρονομική εκδήλωση, το Deliveroo ανακοίνωσε τους νικητές των βραβείων takeaway, με ένα ελληνικό εστιατόριο στο Δουβλίνο, το Yeeros, να κερδίζει την κορυφαία διάκριση ως το καλύτερο ανεξάρτητο εστιατόριο του 2024 σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Το Yeeros ξεχώρισε σε ένα ανταγωνιστικό πεδίο με πολλά άλλα βραβευμένα εστιατόρια. Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από την προσωπικότητα της μάρκας, την ποιότητα των προϊόντων και την περιβαλλοντική συνείδηση που επέδειξε το Yeeros.

Οι Δυνατές Πλευρές του Yeeros

Το Yeeros ξεχωρίζει για τις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις που προσφέρει, όπως ο πεντανόστιμος γύρος, τα φαλάφελ και οι ελληνικές σαλάτες. Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από τη δυνατότητα του εστιατορίου να προσφέρει το πιο αυθεντικό ελληνικό φαγητό του δρόμου στο Δουβλίνο, με καινοτόμες μεθόδους μαγειρέματος που ενσωματώνουν μοντέρνες παραλλαγές στα κλασικά ελληνικά πιάτα. Επίσης, το Yeeros ξεχώρισε για τις ενθουσιώδεις κριτικές των πελατών του και την οικογενειακή προσέγγιση που επικροτήθηκε από όλους. Τέλος, η δέσμευσή του στη βιωσιμότητα αποτέλεσε επίσης αντικείμενο θετικών σχολίων, αφού κάθε πιάτο παραδίδεται σε ειδικά σχεδιασμένο κουτί, υπογραμίζοντας την περιβαλλοντική ευθύνη του εστιατορίου.

Δήλωση του Γιώργου Σταμόπουλου, Διευθύνοντος Συμβούλου του Yeeros:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε τον τίτλο του Ανεξάρτητου Εστιατορίου της Χρονιάς 2024 μέσα από τόσα εξαιρετικά εστιατόρια σε όλη την Ιρλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό είναι ένα φανταστικό επίτευγμα για εμάς! Η δημιουργία ενός αυθεντικού ελληνικού street food concept ήταν πάντα το όραμά μας στην Ιρλανδία. Θέλω να ευχαριστήσω τους πελάτες μας, τους προμηθευτές μας και το Deliveroo για τη συνεχή υποστήριξή τους από την έναρξή μας».

Snapinsta.app 409064662 18214452922286293 4708535212629270818 n 1080 1 1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ