Καιρός Καθαρά Δευτέρα 2024 – Μαρουσάκης: Τριήμερο με αστάθεια

Καιρός Καθαρά Δευτέρα 2024 – Μαρουσάκης: Τριήμερο με αστάθεια

Σήμερα αναμένονται ήπιες καιρικές συνθήκες με περιορισμένη αστάθεια το απόγευμα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open. Οι εκδρομείς μπορούν να απολαύσουν την ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα, ωστόσο το απόγευμα αναμένονται συννεφιές και πιθανότητα μπόρες και καταιγίδες σε ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί στο Νότιο Αιγαίο, με θερμοκρασία περίπου 18-21 βαθμούς. Στην Αττική ο καιρός θα είναι καλός με πιθανές μπόρες στα ορεινά βόρεια του νομού και θερμοκρασία από 8 έως 19 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται ηπιες καιρικές συνθήκες και τοπικές βροχές στα ορεινά με άνεμο 4-5 μποφόρ και θερμοκρασία 6-18 βαθμών.

Μαρουσάκης: Ο καιρός το τριήμερο της Αποκριάς

Το Σάββατο αναμένεται ηλιοφάνεια με περιορισμένη αστάθεια το απόγευμα και μπόρες σε ορεινές περιοχές. Την Κυριακή η αστάθεια γίνεται έντονη με μπόρες και καταιγίδες σε διάφορες περιοχές. Η Καθαρά Δευτέρα φέρνει βελτίωση στον καιρό με ενισχυμένους ανέμους και θερμοκρασία χωρίς μεγάλη μεταβολή.

ΕΜΥ: Ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Η ΕΜΥ προβλέπει αρχικά καλό καιρό το Σάββατο με ελάχιστες βροχές στα ορεινά της Κρήτης, ενώ από την Κυριακή αναμένονται βροχές και καταιγίδες σχεδόν σε όλη τη χώρα, με μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Στην Αττική η κακοκαιρία αναμένεται να επηρεάσει το απόγευμα της Κυριακής.

Ο καιρός του Σαββάτου

Αναμένεται αρχικά σχεδόν αίθριος καιρός που αργότερα θα σκεπαστεί με νεφώσεις και τοπικές βροχές σε ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί 15-19 βαθμούς.

Ο καιρός την Κυριακή της Αποκριάς

Η Κυριακή ξεκινά με αυξημένες νεφώσεις και τοπικές βροχές, με βελτίωση στον καιρό από το βράδυ. Ασθενή φαινόμενα θα διατηρηθούν σε ορισμένες περιοχές όπως η Κεντρική Μακεδονία και η Κρήτη. Η θερμοκρασία θα έχει μικρή πτώση.

Ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα

Στη νότια νησιωτική χώρα και κυρίως στην Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ σε άλλες περιοχές ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος με πιθανότητα βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και η θερμοκρασία δεν θα έχει μεγάλη μεταβολή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ