Καιρός Καθαρά Δευτέρα 2024 – Μαρουσάκης: Οι πρώτες προβλέψεις για το τριήμερο

Καιρός Καθαρά Δευτέρα 2024 – Μαρουσάκης: Οι πρώτες προβλέψεις για το τριήμερο

Ο καιρός τις επόμενες μέρες αναμένεται να είναι άστατος, με πιθανότητα βροχών και καταιγιδών σε διάφορες περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του μετεωρολόγου Κλέαρχου Μαρουσάκη, ο καιρός θα παρουσιάζει μεγαλύτερη αστάθεια τις προσεχείς μέρες. Παράλληλα, η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα, ενώ οι βροχές ίσως επηρεάσουν ορισμένες περιοχές.

Για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, προβλέπεται ήπιος καιρός, με πιθανότητα μπόρων και τοπικών καταιγίδων κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα του Σαββάτου και της Κυριακής. Οι προβλέψεις δείχνουν ότι η καθαρή Δευτέρα μπορεί να είναι η ημέρα με τις καλύτερες καιρικές συνθήκες. Ειδικότερα για την Κυριακή, αναμένεται ηλιοφάνεια σε πολλές περιοχές και ελάχιστη πιθανότητα βροχών.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) παρέχει επίσης προβλέψεις για τον καιρό τις επόμενες ημέρες:

Τετάρτη 13-03-2024

Ο καιρός αναμένεται να είναι άστατος, με νεφώσεις και τοπικές βροχές σε διάφορες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν με εντάσεις από 3 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα διαμορφωθεί κυρίως στους 15-19 βαθμούς Κελσίου.

Πέμπτη 14-03-2024

Την Πέμπτη αναμένονται παρόμοιες καιρικές συνθήκες, με νεφώσεις και τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα έχει σημαντική μεταβολή.

Παρασκευή 15-03-2024

Την Παρασκευή η ΕΜΥ προβλέπει ελαφρώς καλύτερες συνθήκες, με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, ενώ η θερμοκρασία δεν θα έχει σημαντική αλλαγή.

Σάββατο 16-03-2024

Το Σάββατο αναμένεται αρχικά άστατος καιρός σε ορισμένες περιοχές, ενώ στη συνέχεια αναμένεται μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και πιθανότητα τοπικών βροχών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ