Η Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας του 2024 ολοκληρώνεται την Παρασκευή

Η Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας του 2024 ολοκληρώνεται την Παρασκευή

Μετά από ένα συναρπαστικό ταξίδι διάρκειας 11 ημερών στην Ελλάδα, η Ολυμπιακή Φλόγα ετοιμάζεται να παραδοθεί στην αντιπροσωπεία του Οργανωτικού Φορέα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού του 2024. Η τελετή παράδοσης θα διεξαχθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 18:30 στο Παναθηναϊκό Στάδιο με παρουσιαστή τον Νίκο Αλιάγα και επίσης τη Νανά Μούσχουρη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διάφορα πολιτιστικά και αθλητικά επεισόδια, όπως χορευτικές εκτελέσεις, την ανάδειξη της Ολυμπιακής Φλόγας και τη λάμψη του Ολυμπιακού Φωτός από αθλητές και καλλιτέχνες. Επίσης, έχουν προβλεφθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω των εκδηλώσεων.

Η προσέλευση του κοινού είναι ελεύθερη, με τη συστάσει να γίνεται έγκαιρα. Μην χάσετε αυτό το σπουδαίο γεγονός που συνδέει την αρχαία ιστορία με το μοντέρνο αθλητισμό!

![Εικόνα](https://www.alphafreepress.gr/wp-content/uploads/2024/04/floga-1-640×427.jpg)

Πρόγραμμα – Έναρξη 18:30

Πολιτιστικό-αθλητικό δρώμενο “Wolves Team | Gymnastics Club” (Χορογραφία: Ολυμπία Δραγούνη, 60 χορευτές)

Πολιτιστικό-αθλητικό δρώμενο “Danse des Jeux by Mourad Merzouki” με συμμετοχή 150 μαθητών και “The Olympic Cypher” με 6 χορευτές και ένα μουσικό

Εθνικοί ύμνοι, Αφή Βωμού, Χαιρετισμοί και άλλες εκδηλώσεις

![Εικόνα](https://www.alphafreepress.gr/wp-content/uploads/2024/04/labadidromia-640×427.jpg)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα, Πέμπτη, και αύριο, Παρασκευή, στην Αθήνα λόγω των εκδηλώσεων για την παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας. Έλθετε να δείτε αυτήν τη μοναδική τελετή!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ