Η Μαρία Αλεξάνδρου μιλά για ξυλοδαρμό και καταγγέλλει ιδιοκτήτες κέντρων ομορφιάς

Η Μαρία Αλεξάνδρου μιλά για ξυλοδαρμό και καταγγέλλει ιδιοκτήτες κέντρων ομορφιάς

Η Μαρία Αλεξάνδρου διηγείται τον τρομακτικό ξυλοδαρμό που υπέστη στα Νέα Επιβάτες της Θεσσαλονίκης τον Μάρτιο του 2021, όταν απήχθη, ξυλοκοπήθηκε, μαχαιρώθηκε, κουρεύτηκε και της αφαιρέθηκαν τα νύχια από μια συμμορία που περιελάμβανε και ιδιοκτήτες κέντρων ομορφιάς σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Σύμφωνα με αναφορές, αυτοί οι ιδιοκτήτες έχουν υποτελέσει πελάτες τους, εξαπατώντας τους για μεγάλα χρηματικά ποσά.

Η ίδια αποκάλυψε ότι είχε σχέση με άνθρωπο που ήταν συνδεδεμένος με το εν λόγω ινστιτούτο. “Ήταν διαζευγμένος και ήμασταν μαζί δυο χρόνια. Πέντε άτομα με ξυλοκόπησαν, μεταξύ αυτών και η ιδιοκτήτρια του κέντρου. Δεν θέλω να θυμάμαι αυτά που συνέβησαν, έκανα καιρό να το ξεπεράσω. Θυμάμαι τα μαχαίρια, το κούρεμα”, ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

“Στο καλοκαίρι συναντήθηκα με την ιδιοκτήτρια η οποία μου ζήτησε συγγνώμη και με εξέφρασε τον θαυμασμό της. Το μετάνιωσε. Εγώ δεν μπορώ να συγχωρέσω έναν τέτοιο άνθρωπο. Μιλάμε για μία συμμορία γυναικών. Αν μου ζητούσε να τον συγχωρέσω εξαιτίας της αγάπης της γι’αυτόν τον άνδρα, θα της τον έδινα. Με κυνηγάνε πολλοί άνδρες”, δήλωσε η Μαρία Αλεξάνδρου στην “Super Κατερίνα”.

Η Μαρία κατέθεσε μήνυση, κατονομάζοντας τον πρώην σύντροφό της, τη σύζυγό του, την ιδιοκτήτρια του κέντρου ομορφιάς και τον σύζυγο της (που είναι και κουμπάροι τους). Σύμφωνα με την μήνυση της, ο βασανισμός της έγινε μπροστά στα μάτια του 16χρονου γιου του πρώτου ζευγαριού, ο οποίος τον είχε τηλεοπτικά καταγράψει.

Ο δικηγόρος των κατηγορουμένων αντιτίθεται στις κατηγορίες

Η δικηγόρος των κατηγορουμένων, από την πλευρά της, αμφιβάλλει για τις καταγγελίες. “Πρόκειται για ιστορία επιστημονικής φαντασίας με υπερβολικούς πρωταγωνιστές και γεγονότα. Οι κατηγορούμενοι, ένα ζευγάρι που λατρεύουμε, έχουν καταφύγει στη Δικαιοσύνη διότι έχουν υποστεί δυσφήμηση από την μήνυτρια” αναφέρει η Ανθούλα Ανάσογλου.

Αναμένεται να ακούσουμε περισσότερα για την υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες στο εγγύς μέλλον. Επιπλέον, το συμβάν έλαβε εκ νέου προσοχή λόγω της ληστείας που έγινε πρόσφατα στο ίδιο κέντρο ομορφιάς στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας άντρας εισέβαλε και απαίτησε επιστροφή χρημάτων που είχε δώσει στην ιδιοκτήτρια από την 56χρονη σύντροφό του, διευθύντρια ενός ιδιωτικού σχολείου.

Ο άντρας παρουσίασε απόδειξη με τα προσωπικά στοιχεία της συντρόφου του και απαιτούσε την επιστροφή 600 ευρώ που υποτίθεται ότι εξαπατήθηκε. Όταν η υπάλληλος αρνήθηκε, την προσπάθεια έκλεψε ένα κουτί με 2.000 ευρώ και διέφυγε. Ο άντρας συνελήφθη, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ