Η δήλωση της μητέρας της Πισπιρίγκου: “Η κόρη μου δεν ήθελε να το δεχτεί, έκλαιγε όλη μέρα”

Η δήλωση της μητέρας της Πισπιρίγκου: “Η κόρη μου δεν ήθελε να το δεχτεί, έκλαιγε όλη μέρα”

Ακολουθεί η κατάθεση της μητέρας της Πισπιρίγκου και οι λόγοι που εκφράστηκαν από τους γονείς της κατηγορούμενης.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανίστηκε στο δικαστήριο με γύψο στο αριστερό χέρι μετά από τροχαίο. Η δίκη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας συνεχίστηκε με την μαρτυρία της μητέρας της κατηγορούμενης. Οι συνήγοροι του Μάνου Δασκαλάκη αναφέρθηκαν στη μητέρα ως αναξιόπιστη, αλλά αυτό προκάλεσε έντονη αντίδραση από τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι πρέπει να σεβαστούμε τους ανθρώπους που έχουν υποστεί απώλειες.

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου δήλωσε: “Έχω χάσει τρία εγγόνια, το παιδί μου είναι στη φυλακή και νιώθω απογοητευμένη.” Ανταποκρινόταν σε πολλές ερωτήσεις δείχνοντας ξένωση. Σχετικά με το θάνατο της Μαλένας εξέφρασε τη λύπη της για την απώλεια. Η κόρη της αρνούνταν να δεχτεί το συμβάν και έκλαιγε συνεχώς, αποκαλύπτοντας ότι είχε αναζητήσει ψυχολογική υποστήριξη.

“Για εμένα το παιδί μου είναι αθώο”

Σχετικά με την απώλεια της Ίριδας, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέφερε τις τελευταίες στιγμές με την εγγονή της. Ο πατέρας, συγκινημένος, υποστήριξε ότι το παιδί του είναι αθώο και αντιμετωπίζει μεγάλη δυσκολία με την κατάσταση.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ