Επίθεση από σκύλο: Εφιαλτικές στιγμές για 45χρονη

Επίθεση από σκύλο: Εφιαλτικές στιγμές για 45χρονη

Μια 45χρονη γυναίκα βίωσε φρικτές στιγμές όταν δέχθηκε επίθεση από ένα δεσποζόμενο σκύλο. Οι τραυματισμοί στο σώμα της αποκαλύπτουν τη φρίκη της εμπειρίας που βίωσε, καθώς βρέθηκε ξαφνικά να παλεύει για τη ζωή της. Στο Mega, εξομολογήθηκε την τρομακτική εμπειρία της και πώς ξεκίνησαν όλα.

dog 813103 1920

”Οι γιατροί πάθανε σοκ”

Η επικίνδυνη κίνηση που έκανε σχεδόν της στοίχιζε τη ζωή. Όταν προσέγγισε το σκυλί για να του δώσει νερό, αυτό επιτέθηκε αιφνίδια. Το σκυλί δεν γάβγισε ποτέ. Ξαφνικά την επιτέθηκε, της προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς και την πέταξε σε μία πέτρα. Ευτυχώς, δεν της προκάλεσε ζημιές σε κρίσιμα σημεία.

Τα δραματικά δευτερόλεπτα που ακολούθησαν ήταν βασανιστικά, καθώς ο σκύλος την δάγκωνε με μανία, ενώ η τύχη της απέφυγε να τραυματιστεί σε κρίσιμα σημεία. Λίγο αργότερα, κατάφερε να απομακρυνθεί από τον σκύλο και να φτάσει στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου παραδόθηκε στις φροντίδες των νοσηλευτών. Οι γιατροί αντιμετώπισαν την περίπτωσή της με σοκ, καθώς της έκαναν λίγα ράμματα λόγω της προσβολής με βακτήρια από το στόμα του σκύλου.

«Είχε επιπλέον επιτεθεί σε άλλους»

Σύμφωνα με αναφορές του Mega, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο δεσποζόμενος σκύλος είχε επιτεθεί σε άνθρωπο. Αργότερα, η 45χρονη έμαθε ότι είχε συμβεί το ίδιο σε άλλη κοπέλα. Η κακή συμπεριφορά του αφεντικού οδήγησε το σκυλί σε επιθετικότητα. Παρά το τραγικό συμβάν, η 45χρονη αποφάσισε να υιοθετήσει ένα δεύτερο αδέσποτο σκυλί για να το φροντίσει στο σπίτι της.

Τα τραύματα που παρέμειναν στο σώμα της θα της υπενθυμίζουν για πάντα την τύχη που είχε στη δυστυχία της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ