Ένας οδηγός μηχανής προσπάθησε να περάσει τα διόδια χωρίς να πληρώσει και η μπάρα τον χτύπησε στο κεφάλι

Ένας οδηγός μηχανής προσπάθησε να περάσει τα διόδια χωρίς να πληρώσει και η μπάρα τον χτύπησε στο κεφάλι

Η μπάρα διοδίων έπεσε στο κεφάλι ενός οδηγού μηχανής που πέρασε τα διόδια χωρίς να πληρώσει στην Αττική Οδό

Στην Αττική Οδό, ένα άτομο που οδηγούσε μηχανή αποφάσισε να περάσει τα διόδια χωρίς να πληρώσει, αλλά ξαφνικά βρέθηκε να δέχεται ένα χτύπημα στο κεφάλι από τη μπάρα. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε. Το περιστατικό καταγράφηκε από την κάμερα ενός αυτοκινήτου που ακολουθούσε πίσω από τα διόδια. Στο βίντεο είναι εμφανές ένα αυτοκίνητο που μόλις πέρασε από τα διόδια και η μπάρα είναι ανοιχτή ακόμα.

Οι οδηγοί μηχανών προσπαθούν να προλάβουν την μπάρα πριν πέσει και να περάσουν δωρεάν από τα διόδια. Ο πρώτος οδηγός με δύο επιβάτες προσπάθησε να περάσει, αλλά η μπάρα των διοδίων στην Αττική Οδό άρχισε να κατεβαίνει και τον χτύπησε στο κεφάλι. Ο δεύτερος οδηγός κατάφερε να περάσει κάτω από τη μπάρα. Ευτυχώς, ο οδηγός που δέχτηκε την μπάρα στο κεφάλι δεν υπέστη κανένα τραυματισμό και συνέχισε την πορεία του.

Τι συμβαίνει με τα διόδια

Δόθηκε εντολή για παύση της είσπραξης διοδίων σε όλη τη χώρα, εκτός από την Αττική Οδό, για τους δικαστικούς αντιπροσώπους από τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Νίκο Ταχιάο.

Συγκεκριμένα, η δωρεάν διέλευση ισχύει για τις εξής περιόδους:

  • Από την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 00:00 έως τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 22:00
  • Από την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 00:00 έως τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 22:00

Η δωρεάν διέλευση ισχύει αποκλειστικά για τους δικαστικούς αντιπροσώπους και επιτρέπεται με την επίδειξη της απόφασης διορισμού και της Αστυνομικής Ταυτότητας τους.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ