Ένα Απίστευτο Περιστατικό στον Βόλο: Ενδοοικογενειακή Απειλή λόγω… ενός Ταψιού Γεμιστά

Ένα Απίστευτο Περιστατικό στον Βόλο: Ενδοοικογενειακή Απειλή λόγω… ενός Ταψιού Γεμιστά

Τα γεμιστά ήταν η αφορμή για το σοκαριστικό περιστατικό αναμεσα σε ένα ζευγάρι στον Βόλο, με τον σύζυγο να αρνείται να τα μοιραστεί με τα πεθερικά, οδηγώντας σε σοβαρή κατάσταση…

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής απειλής ξεκίνησε από ένα απλό φαγητό με γεγονός τα γεμιστά, που προκάλεσε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του ζευγαριού. Η κατάσταση κλιμακώθηκε τόσο πολύ που κάλεσε την αστυνομία και ο άνδρας βρέθηκε κατηγορούμενος στο δικαστήριο. Σύμφωνα με το Magnesianews.gr, ο 50χρονος άνδρας απείλησε τη σύζυγό του ότι δεν πρόκειται να μοιράσει φαγητό στους γονείς της γιατί θα τα μετρούσε… Κρατώντας ένα μαχαίρι κοπής του ψωμιού, την τρόμαξε με τις απειλές του. Η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία και ο άνδρας συνελήφθη.

Άλλη μια ημέρα, βρέθηκε στο δικαστήριο της Αυτόφωρης Πλημμελειοδικής Βόλου. Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία και εξήγησε ότι κρατούσε το μαχαίρι για να κόψει ψωμί, και όχι για να απειλήσει τη σύζυγό του. Η 50χρονη μάρτυρας παραδέχτηκε τις εντάσεις που υπήρχαν με τον άνδρα και δήλωσε πως δεν επιθυμεί να διωχθεί. Παρ’ όλα αυτά, η ενόχλησή της οδήγησε στην καταδίκη του για ενδοοικογενειακή απειλή και οπλοχρησία, με ποινή 8 μηνών φυλάκιση με αναστολή.

gemista 1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ