Συλλήψεις για εμπρησμό στην Αυλώνα: Ένας πρώην δικηγόρος φυλακίστηκε, ελεύθεροι οι υπόλοιποι 3 ύποπτοι

Συλλήψεις για εμπρησμό στην Αυλώνα: Ένας πρώην δικηγόρος φυλακίστηκε, ελεύθεροι οι υπόλοιποι 3 ύποπτοι

Μετά από αυτόπτες μάρτυρες που ανέφεραν ότι ο 45χρονος πρώην δικηγόρος στην Αυλώνα είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και ήταν ο υπεύθυνος για τα εμπρηστικά περιστατικά, άρχισε μία σειρά συλλήψεων. Ο 45χρονος πρώην δικηγόρος έμεινε στη φυλακή, ενώ ο άλλος 45χρονος που είχε προσαχθεί νωρίτερα στον ίδιο τόπο, αφέθηκε ελεύθερος. Επίσης, οι άνδρες που είχαν συλληφθεί ως ύποπτοι για εμπρησμό στο Μενίδι αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν σχηματίστηκε δικογραφία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι υπόλοιποι ύποπτοι αναφέρθηκε ότι ήταν εθελοντές και είχαν κιάλια και τσακμάκια στην κατοχή τους. Ωστόσο, οι μαρτυρίες δεν παρείχαν αρκετά στοιχεία εναντίον τους και για αυτό αφέθηκαν ελεύθεροι κατόπιν εντολής του εισαγγελέα.

Χρονικό των συλλήψεων

Στο πλαίσιο των ερευνών για τους εμπρησμούς, η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή δύο υπόπτων στην Αυλώνα. Ένας από αυτούς ήταν ένας 45χρονος ο οποίος κινούταν με αγροτικό όχημα, ενώ οι μάρτυρες τον είδαν να κινείται ύποπτα σε σημεία από τα οποία ξεκίνησε η φωτιά. Στη συνέχεια, δύο άτομα από την ομάδα ΔΙΑΣ προσήχθησαν στο Μενίδι, καθώς είχαν στην κατοχή τους αναπτήρες και σπρέι. Ωστόσο, αφού διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία εναντίον τους, αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ