Δολοφονία στο Βύρωνα: Σοκαριστικές μαρτυρίες για την αδίκαιη εκτέλεση

Δολοφονία στο Βύρωνα: Σοκαριστικές μαρτυρίες για την αδίκαιη εκτέλεση

Το βράδυ της προηγούμενης ημέρας, σε ένα πολυσύχναστο σημείο του Βύρωνα, σημειώθηκε μια αδίκαιη εκτέλεση ενός 32χρονου Αλβανού, προκαλώντας σοκ. Τα γεγονότα φαίνεται ότι συνδέονται με λογαριασμούς της αλβανικής μαφίας. Το θύμα, παρά το γεγονός ότι δεν είχε καταγραφεί από τις ελληνικές αρχές, ήταν γνωστό στις αλβανικές αρχές λόγω παλαιότερων εμπλοκών σε εγκληματικές υποθέσεις στην Αλβανία. Η εκτέλεση ήταν σχεδιασμένη, καθώς μια μηχανή πλησίασε το θύμα που είχε σταθμεύσει σε κεντρικό δρόμο, στάθηκε δίπλα στο παράθυρο του οδηγού και τον εκτέλεσε. Στον θέση του συνοδηγού βρισκόταν η 37χρονη σύντροφός του, μάρτυρας της αγριότητας της δολοφονίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενώ αρχικά πιστευόταν ότι τραυματίστηκε και η 37χρονη, τελικά οι τραυματισμοί αφορούσαν το θύμα. Επίσης, υπήρχε πληροφορία ότι σε κοντινή απόσταση βρισκόταν ο γιος τους, που έπαιζε σε πάρκο, ενώ το ζευγάρι είχε φθάσει για να τον πάρει. Οι κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πώς αρχικά νόμιζαν ότι οι πυροβολισμοί ήταν λόγω πανηγυρισμών για τη νίκη του Ολυμπιακού σε αγώνα, ωστόσο σύντομα αντιλήφθηκαν την πραγματικότητα. Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης, η σύντροφος του θύματος φώναζε για βοήθεια, συγκλίνοντας οι παρευρισκόμενοι για στήριξη, ενώ το παιδί τους από το πάρκο κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητο.

dolofonia vurwnas 1

Μαρτυρίες για την εκτέλεση στον Βύρωνα

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πώς αρχικά νόμιζαν ότι πρόκειται για πυροτεχνήματα λόγω αθλητικής νίκης, αλλά σύντομα αντιμετώπισαν την τραγική πραγματικότητα. Άλλος αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τη σκηνή της εκτέλεσης, όπου η γυναίκα του θύματος φώναζε για βοήθεια ενώ παρατηρούσε τους γεγονότες. Οι ελληνικές αρχές εξετάζουν καταθέσεις, ενώ αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας για τον εντοπισμό των εκτελεστών.

Πηγή: Iefimerida.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ