Χρώματα στα σκαλιά του Γαλατσίου: Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ Καινούργιου και πρώην δημοτικού συμβούλου

Χρώματα στα σκαλιά του Γαλατσίου: Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ Καινούργιου και πρώην δημοτικού συμβούλου

Πολύ ιδιότυπη η ενέργεια του πρώην δημοτικού συμβούλου του Γαλατσίου

Ο Παναγιώτης Δαβίλλας προχώρησε σε μια αμφιλεγόμενη κίνηση, ρίχνοντας μαύρη μπογιά σε πολύχρωμα σκαλιά της περιοχής, κατηγορώντας τα χρώματα ως “ανωμαλία”. Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο επέδειξε την πράξη του, με το επιχείρημα ότι τα χρώματα στη σκάλα αποτελούν προπαγάνδα υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Κατήγγειλε επίσης την έλλειψη του καφέ χρώματος στην επιλογή των χρωμάτων. “Αν το Γαλάτσι θέλει να είναι ο πρώτος δήμος που αφιερώνει σκαλοπάτια στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, ας πάρει απόφαση στο δημοτικό συμβούλιο και να ανακαλέσει την απόφαση, για να ενημερώσει τους πολίτες”

“Δεν υπάρχει ομοφοβία, υπάρχει αδιαφορία των πολιτών”, τόνισε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή Super Κατερίνα, προκαλώντας την οργή της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία τερμάτισε την κλήση

“Θα ολοκληρώσω τη συνομιλία, δεν επιθυμώ να την παρατείνω. Ευχαριστώ, αντίο!” είπε, με τον Παναγιώτη Δαβίλλα να αντιδρά, λέγοντας: “Αν δεν θέλετε να ακούσετε την αλήθεια, τερματίστε τη συνομιλία!”

“Δεν επιθυμώ να ακούω παράξενες ιδέες, εμμονές, αβάσιμες δηλώσεις και φανταστικά. Θα τρελαθούμε εντελώς!” ανταπάντησε η παρουσιάστρια της εκπομπής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ