Ατύχημα στην Πάτρα: Ένας 14χρονος στο νοσοκομείο

Ατύχημα στην Πάτρα: Ένας 14χρονος στο νοσοκομείο

Ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το πρωί της Παρασκευής (5/4) στην Πάτρα, με έναν 14χρονο να παρασύρεται από διερχόμενο όχημα στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Το αγόρι τραυματίστηκε ελαφρώς και μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, σύμφωνα με την εφημερίδα “Πελοπόννησος”. Οι λόγοι του ατυχήματος παραμένουν άγνωστοι μέχρι στιγμής.

Επιπλέον, σήμερα σημειώθηκε ακόμα ένα περιστατικό στο Πόρτο Ράφτη, όπου ένα αυτοκίνητο βρέθηκε σε χαράδρα 10 μέτρων χωρίς να τραυματιστεί ο οδηγός. Απαιτήθηκε μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού με την παρουσία της Πυροσβεστικής στο σημείο, όπου οι πυροσβέστες αντιμετώπισαν δυσκολίες λόγω της τοποθεσίας.

Αναφορά συγκεκριμένου τροχαίου

Συμφωνα με το irafina.gr, το συγκεκριμένο τροχαίο συνέβη νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (4/4) στο Πόρτο Ράφτη, όταν ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε 70χρονος έπεσε σε χαράδρα 10 μέτρων λόγω άγνωστων αιτιών (πιθανότατα βλάβη στα φρένα). Επιχειρώντας να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, οι πυροσβέστες αντιμετώπισαν δυσκολίες μέχρι να ολοκληρώσουν επιτυχώς την επέμβασή τους. Ευτυχώς, ο οδηγός δεν υπέστη τραυματισμούς. Στο σημείο παρείχαν βοήθεια και άνδρες της τροχαίας Κερατέας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ