Απόγονη Κύριου Μητσοτάκη: Δήλωση Αγανακτισμού – Συγχαρητήρια σε Πολάκη και καταδίκη Άδωνι

Απόγονη Κύριου Μητσοτάκη: Δήλωση Αγανακτισμού – Συγχαρητήρια σε Πολάκη και καταδίκη Άδωνι

Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας σχολίασε το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και τον ίδιο γάμο σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Το Πρωινό». Δήλωσε ότι δεν θα ξαναψηφίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εκφράζοντας την αντίθετη άποψή του για τον νόμο που ψηφίστηκε, τονίζοντας ότι η κοινωνία δεν τον υποστήριζε ποτέ. Καταγγέλλοντας την υπερψήφιση του νόμου, ο Κούγιας ήρθε σε σύγκρουση με τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος τον αποκάλεσε «κοκοβιό» και «ανόητο».

Κούγιας για ισότητα στον γάμο: «Ο νόμος δημιουργεί πρόβλημα στη δημοκρατία»

Ο Κούγιας εξήγησε ότι η ψήφιση του νόμου αντίκειται στη φυσιολογική διαδικασία, καθώς η κοινωνία δεν στήριζε την αλλαγή. Κατηγόρησε επίσης τους βουλευτές, ιδιαίτερα του ΣΥΡΙΖΑ, για τον τρόπο που αναγκάστηκαν να ψηφίσουν το νόμο, κατηγορώντας επίσης τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Αναφέρθηκε επίσης σε γνωστές προσωπικότητες, συμπεριλαμβανομένων του Άδωνι Γεωργιάδη και έδωσε συγχαρητήρια στον Πολάκη για τη στάση του.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, οι αντιπαραθέσεις με τον Γιώργο Λιάγκα ήταν έντονες, με αμοιβαίες επικρίσεις και αντιπαραθέσεις, μέχρι που ο Κούγιας διέκοψε τη σύνδεση εν μέσω διαφωνιών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ