Ανακριτής στον Βόλο: Αντιμετωπίζει κατηγορίες για βίαση 22χρονής που κρατούσε φυλακισμένη

Ανακριτής στον Βόλο: Αντιμετωπίζει κατηγορίες για βίαση 22χρονής που κρατούσε φυλακισμένη

Ο 28χρονος Αλβανός βρίσκεται υπό απολογία ενώπιον του ανακριτή στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου για τη φυλάκιση και τη σωματική κακοποίηση της 22χρονης συζύγου και του παιδιού τους. Ο 28χρονος αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για παρατεταμένη απομόνωση και σωματική βλάβη, που σύμφωνα με τον νέο ποινικό κώδικα εξισώνονται με βαριά σωματική βλάβη. Η απόφαση για την προφυλάκιση του 28χρονου αναμένεται μετά τη γνωμοδότηση του εισαγγελέα.

Το δράμα για την μητέρα και το παιδί έλαβε τέλος όταν γείτονες παρενέβησαν και κάλεσαν την αστυνομία, αντιδρώντας στις φωνές και στα χτυπήματα που δέχονταν από τον 28χρονο σύζυγο. Οι αστυνομικοί βρήκαν την γυναίκα αιμοβαμμένη να κρατά το παιδί της στην αγκαλιά της. Αμέσως μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και ο 28χρονος συνελήφθη.

Ο 28χρονος, παρόλο που παραδέχεται ότι χτύπησε την γυναίκα του, ισχυρίζεται ότι δεν την κράτησε φυλακισμένη και ότι της πρότεινε να φύγουν για την Αγγλία αλλά αυτή αρνήθηκε. Ο άνδρας δηλώνει πως αγαπούσε το παιδί του περισσότερο απ’ όλα και έκανε ό,τι μπορούσε για να μην του λείψει τίποτα.

volos1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ