Ανακάλυψη νέων στοιχείων στην υπόθεση της δολοφονίας 60 ετών στο Παλαιό Φάληρο

Ανακάλυψη νέων στοιχείων στην υπόθεση της δολοφονίας 60 ετών στο Παλαιό Φάληρο

Το αιματηρό συμβάν συνέβη περίπου στις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης στην οδό Άτλαντος 44 στο Παλαιό Φάληρο, όπου ένας άνδρας από την Αλβανία δέχθηκε τρεις σφαίρες στο στήθος από πυροβόλο όπλο. Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και κατέληξε εκεί. Στο σημείο του περιστατικού εντοπίστηκαν τρεις κάλυκες, πιθανόν 9mm. Μία από τις σφαίρες βρέθηκε στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε το θύμα, ενώ ο 60χρονος διέμενε στον 5ο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ, πρόκειται για εκτέλεση λογαριασμών. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό του ή των δραστών του φόνου. Επίσης, το θύμα ήταν γνωστό στις Αρχές και έχει κατηγορηθεί για σύσταση συμμορίας, υποθέσεις ναρκωτικών, διακίνηση παράνομων τσιγάρων και πλαστογραφία.

Οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν στοιχεία για να διαλευκάνουν τη δολοφονία του 60χρονου Αλβανού. Αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας και ξεκίνησαν τη διαδικασία κατάθεσης μαρτυριών. Το θύμα είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στο παρελθόν με την εύρεση ενός κλεμμένου αυτοκινήτου με καλάσνικοφ και δοχείο εύφλεκτου υγρού κοντά στην περιοχή της δολοφονίας του. Αναζητούνται ίχνη από το αυτοκίνητο και συγκρίνονται με τις ευρήματα από τη δολοφονία.

Δεν συσχετίζεται με το καλάσνικοφ που ανακαλύφθηκε σε αυτοκίνητο στην περιοχή

Ο 60χρονος δεν συνδέεται με το καλάσνικοφ που εντοπίστηκε αυτόνομα προηγουμένως στην ίδια περιοχή, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας. Αναφέρονται δύο διαφορετικές υποθέσεις που δεν φαίνεται να συνδέονται. Στις 24 Νοεμβρίου, βρέθηκε ύποπτο αυτοκίνητο με πλαστή πινακίδα στο Παλαιό Φάληρο, το οποίο ήταν ύποπτο από πριν, ως υπόπτο.

Η μαρτυρία γειτόνισσας του 56χρονου

Η μαρτυρία μιας γειτόνισσας του 56χρονου στην ιστοσελίδα newsit.gr αναφέρει ότι ο δράστης πυροβόλησε το θύμα ενώ αυτός έβγαινε από το σπίτι του και περιγράφει τις στιγμές που ακολούθησαν έπειτα από το συμβάν. Ανέφερε ότι ο άνδρας πυροβολήθηκε, αλλά δεν υπήρχε αίμα στο πουκάμισό του, αναρωτιέται για το πώς αυτό ήταν δυνατό. Τον βοήθησε να εισέλθει στην πολυκατοικία και ενώνει τη φίντζα της αίματος με κάποιο φαινόμενο αόρατου χτυπήματος. Η γειτόνισσα που τον περιέγραψε ως ψηλό και σωματώδης, ανέφερε ότι δεν φάνηκε αίμα ούτε στο μπουφάν του, ενώ σύντομα ήλθαν τα ασθενοφόρα και η αστυνομία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ