Τα κοντά μαλλιά είναι το in κούρεμα της φθινοπωρινής σεζόν

Τα κοντά μαλλιά είναι το in κούρεμα της φθινοπωρινής σεζόν

Οι διάσημοι από όλο τον κόσμο φαίνεται να έχουν ενθουσιαστεί με τα κοντά μαλλιά και μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί. Αν, λοιπόν, αυτή τη σεζόν επιθυμείτε να πειραματιστείτε με τα μαλλιά σας ή να κάνετε ένα μοντέρνο statement με την εμφάνισή σας, ακολουθήστε τα βήματα των αγαπημένων σας celebrities και υιοθετήστε το look τους.

Τα κοντά μαλλιά είναι το hot trend αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τη Vogue India. Είτε προτιμάτε ένα κοντό bob είτε μαλλιά που αγγίζουν αρκετά τους ώμους, ένα κοντό κούρεμα είναι η επιλογή που πρέπει να κάνετε αν θέλετε να τραβήξετε περισσότερη προσοχή στο πρόσωπό σας. Επιπλέον, είναι ένας εύκολος και απλός τρόπος να φροντίζετε τα μαλλιά σας.

Εμπνευστείτε από αγαπημένες celebrities και κόψτε τα μαλλιά σας κοντά

Αν σκέφτεστε να κλείσετε ραντεβού στο κομμωτήριο, πάρτε έμπνευση από τις αγαπημένες σας celebrities και δοκιμάστε το κοντό κούρεμα.

Επιλέξτε μια ίσια bob κοπή και προσθέστε λίγο τζελ για να δημιουργήσετε ένα wet look και να είστε έτοιμες για ένα πάρτι όπου θα τραβήξετε τα βλέμματα όλων. Δείξτε έτοιμες για μια πιο κομψή και προσεγμένη έξοδο, συνδυάζοντας τα κυματιστά μαλλιά που φτάνουν στους ώμους με nude χείλη και έντονα μάτια.

Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε την Hailey Bieber και βάψετε τα μαλλιά σας σε ένα νέο χρώμα, όπως το “καστανό μπισκότου κανέλας”, για ένα καραμελένιο φυσικό look στο bob σας, ή να τα αφήσετε όλα μαύρα, όπως η Gal Gadot, για ένα πιο φυσικό look.

Τα layers προσθέτουν μια πιο ελαφριά και διασκεδαστική αίσθηση, ιδίως αν θέλετε να πειραματιστείτε με τα μπροστινά μαλλιά σας, όπως οι Jenna Ortega και Cara Delevingne.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ