Μανικιούρ: Πέντε προτάσεις για το υπόλοιπο του καλοκαιριού

Μανικιούρ: Πέντε προτάσεις για το υπόλοιπο του καλοκαιριού

Ενώ το «καθαρό» μανικιούρ σε nude αποχρώσεις έχει την τιμητική του αυτήν την περίοδο, ένα pop χρώμα είναι πάντα αναζωογονητικό. Εμπλουτίστε το μανικιούρ σας με διαφορετικές αποχρώσεις, εφέ και υφές για να αναζωογονήσετε τα χέρια σας αλλά και τη διάθεσή σας.

Το κλειδί είναι να αγκαλιάσετε τα funky εφέ και τα δυνατά χρώματα, όπως κάνουν και τα διάσημα it girls – από την Kylie Jenner μέχρι την Jennifer Lopez.

Nude μανικιούρ με ένα twist

Αν νιώθετε ότι θέλετε να πειραματιστείτε αλλά θέλετε να είστε ασφαλείς, προτιμήστε ένα nude γαλλικό μανικιούρ αλλά αντικαταστήστε την παλιάς σχολής λευκή άκρη με μια λεπτή γραμμή γκλίτερ ή μια λαμπερή γαλλική άκρη όπως η Jennifer Lopez. Δεδομένου ότι όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες το συγκεκριμένο μανικιούρ σίγουρα θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Πολύχρωμες διαγώνιες άκρες με μοτίβο

Είναι αναζωογονητικό να επιλέγετε διαφορετικές αποχρώσεις σε κάθε άκρο του δαχτύλου, ενώ παράλληλα να επιμένετε σε ένα μοτίβο για κάποια συμμετρία (αν δεν θέλετε να το παρακάνετε), όπως αυτό το καρό μοτίβο που επέλεξε η Kylie Jenner για το μανικιούρ της. Προχωρήστε με διαγώνιες γαλλικές άκρες για να προσθέσετε ένα διασκεδαστικό αντισυμβατικό στοιχείο αντί για τις συνηθισμένες οριζόντιες γραμμές.

Ασύμμετρες κόκκινες άκρες

Βαρεθήκατε μόνο ένα χρώμα; Δοκιμάστε τρία. Προχωρήστε με συμπληρωματικές αποχρώσεις της ίδιας οικογένειας χρωμάτων για να διασφαλίσετε ότι ταιριάζουν μεταξύ τους. Επιλέξτε ένα χρώμα για να ξεχωρίζει περισσότερο, με τα άλλα δύο να παίζουν «βοηθητικά» ώστε να τονίσουν την κύρια απόχρωση, εφαρμόζοντάς τα το ένα κάτω από το άλλο σε ένα στροβιλώδες μοτίβο.

Πολύχρωμες στριφογυριστές γαλλικές άκρες

Παίξτε με διαφορετικά μήκη νυχιών όχι μόνο για το γαλλικό μανικιούρ σας αλλά και για τη γαλλική σας άκρη, όπως τα μακριά νύχια σε σχήμα τετραγώνου της Kylie. Ανεβάστε το επίπεδο, όχι μόνο με ένα έντονο χρώμα, αλλά επιλέγοντας ένα στροβιλισμένο μοτίβο που ενσωματώνει πολλά χρώματα. Αυτό το μανικιούρ είναι η απόδειξη ότι ο καλύτερος τρόπος για να προσθέσετε ένα pop χρώμα πρέπει να είναι μέσω των άκρων των δαχτύλων σας!

Nude μανικιούρ με διακριτικές λεπτομέρειες

Ένα nude μανικιούρ είναι απλό και κλασικό, αλλά μπορείτε να το απογειώσετε επιλέγοντας παστέλ αποχρώσεις γ για να δημιουργήσετε αξιολάτρευτες λεπτομέρειες, όπως αυτές που φαίνονται στη φωτογραφία. Στολίστε κάθε νύχι με ένα διαφορετικό απλό εφέ όπως ένα απλό κίτρινο λουλούδι με ροζ έμβολο, μια κλασική κόκκινη γαλλική άκρη και ένα διάσπαρτο παστέλ ροζ κ.α.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ