Η επιδερμίδα του προσώπου σας, το δικό σας!

Η επιδερμίδα του προσώπου σας, το δικό σας!

Ολοι αναζητούν το μυστικό για μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Και η αλήθεια είναι ότι είναι πιο απλό από ό,τι νομίζετε…. Βρίσκεται στη σωστή προσωπική φροντίδα που κάθε τύπος επιδερμίδας χρειάζεται.

Η επιδερμίδα μας είναι όπως ένας καμβάς, αντανακλά την υγεία και την αυτοπεποίθησή μας. Κάθε άτομο είναι μοναδικό και η επιδερμίδα του δεν αποτελεί εξαίρεση. Γι’ αυτό, η φροντίδα του προσώπου του έχει να κάνει με τη μοναδικότητα της επιδερμίδας του και τις διαφορετικές ανάγκες που αυτή έχει.

Στον κόσμο της ομορφιάς, η επιλογή των προϊόντων περιποίησης προσώπου και η αντίστοιχη διαδικασία πρέπει να προσαρμόζονται στις ανάγκες της επιδερμίδας μας. Έτσι, ας εξετάσουμε κάθε τύπο δέρματος για να βρούμε ποια είναι η κατάλληλη φροντίδα για καθέναν.

Για ξηρό δέρμα: Ενυδάτωση πάνω απ’ όλα!

Το ξηρό δέρμα χρειάζεται πλούσια ενυδάτωση. Ξεκινήστε με ένα απαλό καθαριστικό προσώπου – που δεν ξηραίνει το δέρμα περισσότερο – και στη συνέχεια επιλέξτε μια βαθιά ενυδατική κρέμα προσώπου που θα κρατήσει το δέρμα σας απαλό και λαμπερό. Επιπλέον, μια φορά την εβδομάδα, μπορείτε να κάνετε μια ενυδατική μάσκα. Μην ξεχνάτε ότι, εκτός από τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης, είναι σημαντικό να προστατεύετε το δέρμα σας από τον ήλιο, φορώντας αντηλιακή κρέμα με υψηλό δείκτη προστασίας.

peripoisi3

Για λιπαρό δέρμα: Καταπολέμηση της λιπαρότητας

Όταν ο τύπος του προσώπου σας είναι λιπαρός, οι ενυδατικές κρέμες πρέπει να είναι ελαφριές και μη λιπαρές. Επιλέξτε καθαριστικό προσώπου με αντισηπτική δράση, χωρίς όμως να αφαιρεί τα φυσικά έλαια. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μάσκες βαθιάς καθαριστικής δράσης μια-δυο φορές την εβδομάδα για να απορροφήσετε την περίσσεια λιπαρότητας.

Για ευαίσθητο δέρμα: Ήπια προσέγγιση

Το ευαίσθητο δέρμα ευαισθητοποιείται εύκολα, οπότε επιλέξτε προϊόντα χωρίς αλλεργιογόνα και χωρίς παραφινέλαιο. Ένα απαλό καθαριστικό και ένα καταπραϋντικό τόνερ θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την απαλότητα και λεία υφή του δέρματός σας. Αποφύγετε επίσης προϊόντα με αρώματα ή άγνωστα συστατικά. Η απαλή εξισορρόπηση είναι το κλειδί για εσάς.

peripoisi1

Για μικτό δέρμα: Εξατομικευμένη φροντίδα

Το μικτό δέρμα απαιτεί προσεκτική ισορροπία. Χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό που είναι ελαφρύ στις ξηρές περιοχές και ένα τόνερ για απορρόφηση της λιπαρότητας στις λιπαρές περιοχές. Επιλέξτε μια ενυδατική κρέμα που προσφέρει ματ αποτέλεσμα και ενυδάτωση στα ξηρά σημεία. Επίσης, μην ξεχάσετε την αντηλιακή προστασία – που, όπως αναφέραμε, είναι απαραίτητη για όλους τους τύπους δέρματος.

Η κατάλληλη φροντίδα της επιδερμίδας μας αντανακλά την υγεία μας και την αγάπη μας για το σώμα και το πρόσωπό μας. Εάν θέλετε να έχετε μια λαμπερή, υγιή επιδερμίδα που ξεχωρίζει, ενσωματώστε τη φροντίδα του προσώπου σας στην καθημερινή ρουτίνα σας. Δοκιμάστε την κρέμα ημέρας Revitalift Laser Δραστική Αντιγήρανση με SPF25, η οποία είναι εμπλουτισμένη με προρετινόλη, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη C. Αυτή η κρέμα λειαίνει τις ρυτίδες, συσφίγγει το δέρμα του προσώπου και μειώνει τις κηλίδες. Συμπληρώστε την περιποίησή σας με την κρέμα νύχτας Revitalift Laser με ρετινόλη και νιασιναμίδη πριν τον ύπνο. Αυτή η κρέμα μειώνει ορατά τις ρυτίδες και βελτιώνει την ανομοιομορφία του τόνου του δέρματος.

Κάνοντας τις σωστές επιλογές για τον τύπο της επιδερμίδας σας, μπορείτε να αναδείξετε ένα λαμπερό, υγιές πρόσωπο. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και απολαύστε την πολυτέλεια μιας φροντίδας που σας αναζωογονεί και ανανεώνει κάθε μέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ