Νέα καταγγελία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στη Μαγούλα

Νέα καταγγελία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στη Μαγούλα

Μια μητέρα κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα της Ελευσίνας ότι η 8χρονη κόρη της ήταν κοντά στο να πέσει θύμα απαγωγής όταν έπαιζε στην παιδική χαρά στην οδό Κρήνης, στην περιοχή της Μαγούλας. Σύμφωνα με την καταγγελία, ένας άγνωστος άνδρας με ένα αυτοκίνητο, πιθανότατα της μάρκας Citroen, πλησίασε το παιδί και του είπε “έλα πιο κοντά, φοβάσαι, θες να σε πάω κάπου”. Η κόρη φοβήθηκε και πήγε στην παιδική χαρά, όπου υπήρχε κάποιος που την πήγε σπίτι. Ο άγνωστος άνδρας εξακολουθεί να αναζητείται και έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

“Ωραία, μην έρχεσαι εσύ, θα έρθω εγώ σε σένα”

Η μητέρα της 8χρονης που βίωσε τον τρόμο μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και περιέγραψε όλη την εμπειρία της κόρης της. Αρχικά, το παιδί δεν κατάλαβε ότι ο άγνωστος άνδρας ήταν κάποιος που δεν γνώριζε. Ο άνδρας της είπε “έλα κοντά μου, μη φοβάσαι”. Αρχικά το παιδί δεν κατάλαβε και έκανε μερικά βήματα προς τον άνδρα. Ωστόσο, όταν συνειδητοποίησε ότι είχε να κάνει με έναν άγνωστο και όταν του είπε “έλα να σε πετάξω πιο κάτω, έλα μαζί μου, έλα κοντά μου”, το παιδί άρχισε να πηγαίνει προς τα πίσω και του είπε “Όχι, δεν θέλω να έρθω μαζί σου”.

Ο άνδρας συνέχισε να της λέει “Έλα, μη φοβάσαι, μη φοβάσαι”. Όμως, όταν το παιδί άρχισε να πηγαίνει προς τα πίσω, της είπε “Ωραία, μην έρχεσαι εσύ, θα έρθω εγώ σε σένα” και προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητο. Το παιδί αντέδρασε αμέσως, έτρεξε από την αντίθετη πλευρά του αυτοκινήτου προς την παιδική χαρά για να μην τον προσεγγίσει, διότι το αυτοκίνητο ήταν προς το σπίτι. Έβρεξε τον πρώτο ενήλικα που βρήκε και του είπε αμέσως τι είχε συμβεί και ζήτησε να την συνοδεύσει στο σπίτι, καθώς φοβόταν πάρα πολύ.

Το παιδί ήταν πολύ τρομαγμένο. Έτρεμε ολόκληρη και αρχικά δεν μπορούσε να εξηγήσει απευθείας τι συνέβη, ούτε να περιγράψει πώς ήταν ο άνδρας. Μετά από περίπου δύο ώρες, όμως, άρχισε να περιγράφει τα στοιχεία του με έντονο τρόπο” αναφέρει η μητέρα και συνεχίζει: “Είχε κατσαρά μαλλιά, μελαχρινός, γυαλιά μυωπίας, χαλασμένα δόντια και ήταν εύσωμος. Δήλωσε ότι ήταν περίπου 50-60 ετών και τον αποκαλούσε παππού. Επίσης, το παιδί μας είπε ότι δεν ήταν Ρομά”.

Τέλος, η γυναίκα αναφέρει ότι έχει ξαναδεί έναν άνδρα με αυτά τα χαρακτηριστικά να κινείται ύποπτα στη γειτονιά, ενώ καταγγέλει ότι μετά την ανάρτηση της στο Facebook για να ενημερώσει τους κατοίκους για το συμβάν, δέχθηκε ένα απειλητικό τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό. “Πιθανότατα έχουμε ξαναδεί τον άνδρα στην περιοχή. Ίσως μία ή δύο φορές σίγουρα, καθώς είμαστε μια κλειστή κοινότητα και ξένα άτομα μας κάνουν εντύπωση”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ