Νέα εκπρόσωπος Τύπου για το ΣΥΡΙΖΑ: Βούλα Κεχαγιά

Νέα εκπρόσωπος Τύπου για το ΣΥΡΙΖΑ: Βούλα Κεχαγιά

Η δημοσιογράφος Βούλα Κεχαγιά πρόκειται να γίνει η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αντικαθιστώντας τη Δώρα Αυγέρη. Η Δώρα Αυγέρη ετοιμάζεται για ευρωεκλογές, με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται τη Δευτέρα. Η Βούλα Κεχαγιά στο παρελθόν είχε διευθύνει την εφημερίδα “Αυγή”.

Ανακατατάξεις στο κοινοβουλευτικό και κομματικό επίπεδο

Άλλες αλλαγές πραγματοποιήθηκαν στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, με ανανέωση του Εκτελεστικού Γραφείου. Οι νέοι διορισμοί περιλαμβάνουν τον Γιάννη Σαρακιώτη και τη Ραλλία Χρηστίδου στον τομέα του ΠΕΚΕ, τον Αλέξανδρο Αυλωνίτη στη Δικαιοσύνη, τη Νίνα Κασιμάτη στη Ναυτιλία κ.ά.

Επίσης, επισημαίνεται η μετάβαση του τομέα Ανάπτυξης στους Οικονομικούς, με τη Μαρίνα Κοντοτόλη ως αναπληρώτρια Τομεάρχη. Ο Θάνος Μωραϊτης αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής ομάδας.

Τομεάρχες της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Ορισμένοι τομεάρχες περιλαμβάνουν τη Ρένα Δούρου στα Εξωτερικά, το Νίκο Παππά στα Οικονομικά, το Γιώτα Πούλου στα Εσωτερικά κ.ά. Επίσης, προβλέπονται ευρύτερα στελέχη, όπως ο Πάνος Ρήγας και ο Γιάννης Μπουρνούς. Η πρώτη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Δευτέρα.

Αναφέρεται επίσης ότι ο Γιάννης Βουλγαράκης προορίζεται για τη θέση του Συντονιστή Οργανωτικού Γραφείου μετά την παραίτηση του Γιώργου Βασιλειάδη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ