Η Μαρίνα Σάττι μιλά για τα χασμουρητά στη Eurovision: Χαζολογούσα με ένα γκρουπ Ελλήνων

Η Μαρίνα Σάττι μιλά για τα χασμουρητά στη Eurovision: Χαζολογούσα με ένα γκρουπ Ελλήνων

Η τραγουδίστρια Μαρίνα Σάττι μίλησε για την εμπειρία της στη Eurovision μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από τη Σουηδία. Κατακτώντας την 11η θέση, αναφέρθηκε στα χασμουρητά της και στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν. Εξήγησε πως δεν είχε σκοπό να προκαλέσει αμφισβήτηση για τη συμμετοχή του Ισραήλ και ότι θα είχε τοποθετηθεί διαφορετικά αν επιθυμούσε κάποια επίσημη δήλωση επί του θέματος.

Αναφερόμενη στη θέση που κατέλαβε, εξέφρασε τη χαρά της για την εμφάνισή της, αναφέροντας πως είχε αγωνία και δεν περίμενε την έκβαση. Αναφέρθηκε επίσης στην περίοδο μετά τη Eurovision, όπου δεν παρακολούθησε τα γραφόμενα, καθώς η πληροφορία ήταν υπερβολική για να τη διαχειριστεί. Κατέληξε ότι η μεγαλύτερη δυσκολία γι’ αυτήν ήταν οι λέξεις που ερμηνεύθηκαν εσφαλμένα, είτε από πρόθεσή της είτε κατά λάθος. Σχετικά με τα χασμουρητά, αποκάλυψε πως αστειευόταν με ένα γκρουπ Ελλήνων.

Συγκεκριμένα, επεσήμανε:

Αναφέροντας τη συνέντευξη Τύπου, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την παρουσίασή της ως εκπρόσωπος της Ελλάδας. Αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια μιας ώρας που ήταν κουρασμένοι, αστειευόταν με ένα γκρουπ Ελλήνων. Αναφέρθηκε στην επίμαχη στιγμή και εξήγησε πως αν επιθυμούσε επίσημη τοποθέτηση, δεν θα το έκανε με τον συγκεκριμένο τρόπο. Υπογράμμισε πως αυτή η αντίληψη ήταν ιδίως εκείνη τη στιγμή που νόμιζε πως έχασε την προσοχή της. Τέλος, τόνισε πως όλη η κατάσταση ήταν απλώς στιγμιότυπο, αφού και ο Ολλανδός διεξάγοντας συνέντευξη είχε κάνει αστείο με τη μπλούζα του.

Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision

Μετά τη Eurovision, η Μαρίνα Σάττι δημοσίευσε μια selfie και στιγμιότυπα από τη συμμετοχή της, ευχαριστώντας το κοινό για τη στήριξή του. Στη λεζάντα αναφέρθηκε στη σημασία των ανθρώπων και των σχέσεων που χτίζουμε, καθώς και στη σημασία της αγάπης.
Σε γενικές γραμμές, η Μαρίνα Σάττι ευγνώμον για την υποστήριξη που έλαβε και δεσμεύεται να ανταποδώσει την αγάπη που δέχτηκε από το κοινό της. Εκφράζει ελπίδα πως κατόρθωσε να τους κάνει περήφανους με την προσπάθειά της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ