Διαζύγιο της Γκιζέλ: Συγκλονιστική εξομολόγηση της Βραζιλιάνας καλλονής για τον χωρισμό της – Βίντεο

Διαζύγιο της Γκιζέλ: Συγκλονιστική εξομολόγηση της Βραζιλιάνας καλλονής για τον χωρισμό της – Βίντεο

Γιατί ο Τομ Μπρέιντι δεν ήθελε να χωρίσει από τη Γκιζέλ – Τα δάκρυα της on air

Ο Τομ Μπρέιντι ήταν αντίθετος με την ιδέα του διαζυγίου από την πρώην σύζυγό του, Γκιζέλ Μπούντχεν, φοβούμενος τις δυσκολίες που ενδεχομένως θα αντιμετώπιζε μετά το χωρισμό του από τη Μπρίτζετ Μόιναχαν. Ο 46χρονος αστέρας του NFL και η 42χρονη βραζιλιάνα καλλονή, που έχουν δύο παιδιά μαζί, ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους τον Οκτώβριο του 2022, μετά από 13 χρόνια γάμου. Παρόλο που και οι δύο έχουν πλέον νέους συντρόφους, η Γκιζέλ ξέσπασε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, συγκρίνοντας το διαζύγιό τους με το “θάνατο ενός ονείρου” και αναγνωρίζοντας πόσο δύσκολο είναι να ανατρέφει τα παιδιά τους, τον 14χρονο Μπέντζαμιν και την 11χρονη Βίβιαν, σε χωριστά σπίτια. Πηγές ανέφεραν ότι ο Τομ δεν ήθελε να τερματίσει τον γάμο του, φοβούμενος την επανάληψη της “αγχωτικής” εμπειρίας της ανατροφής των παιδιών με μια άλλη πρώην σύντροφο.

«Ο Τομ συμφώνησε ότι η κοινή ανατροφή των παιδιών δεν θα ήταν εύκολη», δήλωσε μια πηγή στην Daily Mail. «Έχουν χαθεί πολλές αγάπες από τη σχέση τους και ο συντονισμός μεταξύ τους και της καριέρας τους, καθώς και η εύρεση νέου έρωτα, δεν ήταν εύκολα. Είναι ασφαλές να πούμε ότι ο Τομ και η Γκιζέλ δεν περίμεναν ποτέ να χωρίσουν». «Ο Τομ δεν επιθυμούσε το χωρισμό, ειδικά μετά την εμπειρία του με τη Μπρίτζετ και την προηγούμενη προσπάθειά του για κοινή ανατροφή με αυτήν, η οποία πήρε καιρό. Να επαναλάβει όλα αυτά θα ήταν αγχωτικό» πρόσθεσε η πηγή.

Η πηγή επεμβαίνει, υπογραμμίζοντας ότι το πρώην ζευγάρι θα βρει το δρόμο του τελικά, λέγοντας,

«Είναι απλώς μια λυπηρή κατάσταση επειδή η οικογένεια είναι σημαντική τόσο για τους δύο και η μη ολοκληρωμένη οικογένεια τίθεται αντιμέτωπη με πολλές προκλήσεις». «Όλοι, κάποια στιγμή, θα το ξεπεράσουν, γιατί θα τα καταφέρουν, καθώς η Γκιζέλ και ο Τομ αντιμετώπισαν μια περίοδο θλίψης για να φτάσουν στο σημείο που είναι τώρα, που είναι πολύ καλύτερο από πριν». Αν και το χωρισμένο ζευγάρι αισθάνεται ότι βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα “ενδιαφέρουσα” φάση ως γονείς, καθώς τα παιδιά τους ενηλικιώνονται, «και οι δύο είναι αποφασισμένοι να φτάσουν εκεί με κάποιον τρόπο» πρόσθεσε η πηγή. «Είναι ενωμένοι στο γεγονός ότι το συμφέρον των παιδιών τους είναι πάντα το σημαντικότερο και η Γκιζέλ δεν έλεγε ψέματα όταν ανέφερε πως υπάρχουν και καλές και δύσκολες μέρες. Είναι ένας διαρκής αγώνας, ειδικά στο δημόσιο προσκήνιο».

Η Γκιζέλ «λύγισε» λόγω του διαζυγίου με τον Τομ Μπρέιντι

Αντιμετωπίζοντας τις συνέπειες του χωρισμού της, η Γκιζέλ «λύγισε» κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής της στο Good Morning America την Πέμπτη. Το μοντέλο αποσύρθηκε το βλέμμα της από την κάμερα όταν ρωτήθηκε πώς είναι και είπε: «Συγνώμη, παιδιά. Δεν γνωρίζω. Μπορώ να έχω λίγη ώρα;». Σε ερώτηση για το πώς τα πηγαίνει στην κοινή ανατροφή των παιδιών με τον Μπρέιντι, η Γκιζέλ απάντησε: «Νομίζω ότι υπάρχουν ευκολότερες μέρες από άλλες και μπορώ μόνο να προσπαθώ ν’ ανταποκρίνομαι». Η πρώην αγγελίτσα της Victoria’s Secret βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του προπονητή της γιόγκα, Χοακίν Βαλέντε, τον οποίο εθεάθησαν φανερώς να φιλιούνται στο Μαϊάμι την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Από την άλλη, ο Τομ Μπρέιντι έχει σχέση με το ρωσικό μοντέλο, Ιρίνα Σάικ, 37 ετών.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ