Δασκάλες στο OnlyFans: Έπεσε… επιδημία στο Μιζούρι

Μία ακόμη δασκάλα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις ΗΠΑ έχασε τη δουλειά της στο ίδιο σχολείο στο Μιζούρι. Η Μέγκαν Γκάιθερ, δασκάλα αγγλικών αλλά και της ομάδας του τσιρλίντινγκ του Σεντ Κλερ, ενημέρωσε τη διεύθυνση του σχολείου πως κάποια παιδιά τής άφησαν ένα σημείωμα κάτω από την πόρτα της τάξης όπου διδάσκει, στο οποίο έγραφαν πως ξέρουν ένα μυστικό της. Το μυστικό είναι πως η 31χρονη δασκάλα τους διαθέτει λογαριασμό στο OnlyFans, όπου ποστάρει προσωπικές ερωτικές στιγμές, προκειμένου να αυξήσει το εισόδημά της. Η αντίδραση της διοίκησης του σχολείου ήταν να τη θέσει σε υποχρεωτική άδεια, έως ότου αποφασίσει οριστικά αν θα κρατήσει τη δουλειά της ή όχι. Το απίστευτο είναι πως πρόκειται για τη δεύτερη δασκάλα από το ίδιο σχολείο που πιάστηκε να έχει λογαριασμό στην πλατφόρμα, μέσα σε διάστημα ενός μήνα.

gaither 2.jpg

Από 47.500 τον χρόνο, τετραπλάσιο κέρδος

«Η διδασκαλία δεν μπορεί να στηρίξει οικονομικά έναν άνθρωπο. Είναι δύσκολο, ειδικά το καλοκαίρι, να αντεπεξέλθεις στους λογαριασμούς. Γι’ αυτό και το έκανα» ανέφερε σε τοπικό μέσο η Γκάιθερ, η οποία άνοιξε τον λογαριασμό τον Μάιο και αυτό τη βοήθησε να καλύψει ανάγκες ύψους 125.000 δολαρίων, ενώ ο ετήσιος μισθός της είναι 47.500 δολάρια. Μία συνάδελφός της από το ίδιο σχολείο, η Μπριάνα Κόπεϊτζ, έκανε το ίδιο σε λογαριασμό μαζί με τον σύζυγό της για τον ίδιο ακριβώς λόγο και το σχολείο την απέλυσε. Από το σχολείο έβγαζε 42.000 ετησίως, ενώ από τον λογαριασμό στο OnlyFans έφτασε να βγάλει σχεδόν ένα εκατομμύριο δολάρια για ερωτικές σκηνές με τον σύζυγό της.

Γκάιθερ και Κόπεϊτζ είναι μάλιστα πολύ καλές φίλες και έχουν μοιραστεί και προσωπικές στιγμές στα σόσιαλ. Η Γκάιθερ, μιλώντας σε τοπικό μέσο, είπε πως γρήγορα έφτασε τους 1.500 συνδρομητές, αλλά κάποιοι από τους μαθητές της ανακάλυψαν τον λογαριασμό της. Αν και η ίδια φρόντισε να κρύβει το πρόσωπό της στις ερωτικές σκηνές, κάποιοι μαθητές την αναγνώρισαν εξαιτίας ενός ρούχου που έκανε το λάθος να φορέσει και στο σχολείο, ενώ το είχε χρησιμοποιήσει και σε ένα από τα επίμαχα βίντεο.

«Λατρεύω τη δουλειά μου και τους μαθητές μου. Αυτοί με έκαναν να λέω πως θα περάσω 30 χρόνια στο σχολείο, αλλά νιώθω πως τους εγκαταλείπω τώρα. Ξέρω ότι πιθανότατα δεν θα τους δω ποτέ» είπε η 31χρονη δασκάλα, η οποία σκοπεύει να διατηρήσει τον λογαριασμό της στην πλατφόρμα. «Θέλω να βγάλω χρήματα για να στηρίξω την οικογένειά μου. Δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη αν έβλεπα κι άλλους δασκάλους ή δασκάλες από το Μιζούρι να έχουν λογαριασμούς. Πιθανόν να έχουν φρικάρει τώρα, γιατί είδαν δύο καθηγήτριες από το ίδιο σχολείο μέσα σε έναν μήνα να έχουν πιαστεί να έχουν λογαριασμό στο OnlyFans», ανέφερε.

Μπριάνα Κόπεϊτζ

H Mπριάνα Κόπεϊτζ
Snapinsta.app 395997522 6504809679641482 1448377489260281153 n 1080

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ