Ατύχημα σε λεωφορείο: Τμήμα της οροφής έπεσε στο κεφάλι μιας επιβάτιδας

Ατύχημα σε λεωφορείο: Τμήμα της οροφής έπεσε στο κεφάλι μιας επιβάτιδας

Ατύχημα σε λεωφορείο: Γύρναγε από την εργασία της – Σοκαρισμένος ο οδηγός – «Καθόμουν άνετη και πολύ κουρασμένη στη θέση μου»

Ένα κομμάτι οροφής αστικού λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη έπεσε πάνω στο κεφάλι μιας 25χρονης επιβάτιδας. «Γύρναγα άνετη από τη δουλειά μου, πολύ κουρασμένη, καθόμουν σε μια θέση του Χ1 του λεωφορείου και ξαφνικά με ένα τρανταγματάκι άνοιξε το αποθηκευτικό χώρο και έπεσε από τα μεταλλικά κούμπωματα πάνω στο κεφάλι μου. Πρέπει να είχε κατά βάρος 3 έως 4 κιλά» είπε η νεαρή γυναίκα στο Mega και στην εκπομπή Live News, προσπαθώντας να αντιληφθεί τι συνέβη. Η 25χρονη φώναξε και τρέξε πανικοβλημένη προς τον οδηγό για να σταματήσει το λεωφορείο.

«Εκείνη τη στιγμή, το πρώτο που σκέφτηκα είναι από πότε δεν έχει συντηρηθεί αυτό το λεωφορείο. Πραγματικά, ήταν το πρώτο που σκέφτηκα, γιατί όλα μέσα κουνιόντουσαν και αισθάνθηκα τότε ότι ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο», πρόσθεσε αργότερα για αυτό που έζησε εντός του λεωφορείου που ήταν γεμάτο επιβάτες που προσπάθησαν να βοηθήσουν την γυναίκα μέχρι την άφιξη του ΕΚΑΒ για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

«Το ΕΚΑΒ ήρθε να μου παράσχει τις πρώτες βοήθειες και να αξιολογήσει την κατάστασή μου, επίσης ήρθε και η Αστυνομία για να καταγράψει το συμβάν. Όλοι εγκατέλειψαν το λεωφορείο, ο οδηγός ήταν σοκαρισμένος και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι συνέβη κάτι τέτοιο. Θα μπορούσα να έχω υποστεί σοβαρότατα τραύματα, εκείνη τη στιγμή μπορεί να μην ήμουν εδώ να μιλάω σήμερα. Είναι βαρύ κομμάτι και έχει και αιχμές. Αν είχε πέσει μια από τις αιχμές που ήταν από σίδερο, θα είχε ανοίξει το κεφάλι μου. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνεις σε ένα λεωφορείο και να φοβάσαι μην χάσεις τη ζωή σου» συμπλήρωσε η νεαρή γυναίκα, η οποία δεν υπέστη σοβαρότατα τραύματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ