Φρέντι Μπελέρης: «Παράνομη η προφυλάκισή μου -Ο Ράμα δεν θέλει να αναλάβω τα καθήκοντα του δημάρχου Χειμάρρας»

Φρέντι Μπελέρης: «Παράνομη η προφυλάκισή μου -Ο Ράμα δεν θέλει να αναλάβω τα καθήκοντα του δημάρχου Χειμάρρας»

. Ο εκλεγμένος δήμαρχος της Χειμάρρας μεταξύ άλλων ανέφερε πως δεν πιστεύει ότι οι Αρχές θα τον αφήσουν ελεύθερο

Μιλώντας στην ΕΡΤ μέσα από τη φυλακή, ο Φρέντι Μπελέρης κατηγόρησε ευθέως τον Εντι Ράμα για την «παράνομη» φυλάκισή του. Ο εκλεγμένος δήμαρχος της Χειμάρρας ανέφερε ότι δεν πιστεύει ότι οι Αρχές θα τον αφήσουν ελεύθερο, κατηγορώντας τον Αλβανό πρωθυπουργό ότι θα μπορούσε έστω να του επιτρέψει να ορκιστεί για την Δημαρχεία. Αφησε μάλιστα υπόνοιες για σχέσεις της κυβέρνησης με την Αλβανική μαφία, θεωρώντας ότι απώτερος στόχος είναι να αναγκάσουν τους ομογενείς να εγκαταλείψουν τις περιουσίες τους και να φύγουν στην Ελλάδα για να πάνε «σε φίλους του Ράμα».

Αναφορικά με την χθεσινή συγκέντρωση στη Χειμάρρα, ευχαρίστησε προσωπικά τους δημάρχους Μπακογιάννη και Ζέρβα. «Η προφυλάκισή μου είναι παράνομη. Αυτό όμως που είναι εντελώς παράνομο πέραν πάσης αμφιβολίας, είναι η εμπόδισή μου να αναλάβω τα καθήκοντά μου. Η παρεμπόδισή μου να ορκιστώ είναι ευθύνη του Αλβανού πρωθυπουργού» είπε επίσης στην ΕΡΤ και επιτέθηκε στον Ράμα.

«Οταν λέει ότι είναι θέμα δικαιοσύνης ψεύδεται γιατί την γενική διεύθυνση φυλακών την ελέγχει ο κύριος Ράμα, άρα μπορούσε να μου δώσει άδεια να ορκιστώ. Στόχευση του Αλβανού πρωθυπουργού είναι να μην αναλάβω τα καθήκοντά μου» πρόσθεσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ