Πτυχιούχος Εκπαιδευτής στις Αθλητικές Επιστήμες με εξειδίκευση στο ΚραβΜαγκά από το ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Νιου Τζέρσεϊ

Είναι πασίγνωστο ότι το Κραβ Μαγκά δεν αναγνωρίζεται ως άθλημα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

uprime90

Ακόμη και στον τόπο καταγωγής του, το Ισραήλ, το Κραβ Μαγκά θεωρείται μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς και ανήκει στον πολιτιστικό τομέα του υπουργείου.

Η KMP International παρακολουθεί τις εξελίξεις και τις ανάγκες για ασφαλείς και ολοκληρωμένες εκπαιδεύσεις στις αθλητικές επιστήμες.

Αυτό αποτελεί μια ακόμη επιτυχία για τον Οργανισμό, καθώς προωθεί την ανάπτυξη των εκπαιδευτών της KMP International και την πιστοποίησή τους με πτυχία από κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα, όπως το Πανεπιστήμιο του Νιου Τζέρσεϊ.

Οι εκπαιδευτές της KMP International που έχουν εξειδίκευση στο Κραβ Μαγκά, έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο ειδικό πρόγραμμα φοίτησης του ανοιχτού Πανεπιστημίου του New Jersey και να αποκτήσουν πτυχίο ως Εκπαιδευτές στις Αθλητικές Επιστήμες με εξειδίκευση στο Κραβ Μαγκά.

Μόλις ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν το πτυχίο “SPORT SCIENCES SPECIALIZED IN CIVILIAN KRAV MAGA PROTECTION” από το New Jersey International Open University καθώς και άλλα τέσσερα πτυχία από το Πανεπιστήμιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ