Ανασκόπηση των Μεσογειακών Αγώνων 2023 από την ‘Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι’

Διαβάστε την δήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μουάιτάι για την επιτυχή διεξαγωγή των Μεσογειακών Αγώνων που διεξήχθησαν από τις 2 μέχρι τις 5 Νοεμβρίου στο Λουτράκι.

Οι πρώτοι Μεσογειακοί Αγώνες / Mediterranean Muaythai Championship (MMC2023) και το Open Πρωτάθλημα / Mediterranean Open Championship (MOC2023) ολοκληρώθηκαν με επιτυχία κατά το διάστημα από 2 έως 5 Νοεμβρίου 2023 στο Λουτράκι Κορινθίας.

Συνολικά, συμμετείχαν 12 χώρες στους Μεσογειακούς Αγώνες (MMC2023) και 9 στο Mediterranean Open Championship (MOC2023).

Οι συμμετέχουσες χώρες ήταν: Αφγανιστάν, Αίγυπτος, Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Ιράν, Κόσοβο, Κονγκό, Κύπρος, Λίβανος, Λιβύη, Μαρόκο, Πορτογαλία, Σερβία, Τσεχία, Τουρκία.

Στις 2 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν οι αφίξεις των αθλητών στο Sportcamp Λουτρακίου και το Club Hotel Λουτράκι, με τις αγώνες να ξεκινούν στις 3 Νοεμβρίου και να ολοκληρώνονται την Κυριακή 5 Νοεμβρίου.

Στους Μεσογειακούς Αγώνες (MMC2023), η Εθνική μας Ομάδα κατέκτησε την πρώτη θέση με 9 χρυσά μετάλλια, ενώ στο Mediterranean Open Championship (MOC2023) κατέκτησε 20 χρυσά μετάλλια, τοποθετώντας την Ελλάδα στην πρώτη θέση.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες και τους χορηγούς της Ομοσπονδίας για τη στήριξή τους και ανακοίνωσε το Κύπελλο Μουάιτάι Ελλάδος 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Περιστερίου από τις 2 έως τις 3 Δεκεμβρίου.

Σας περιμένουμε εκεί!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ