Ο Γιώργος Κάτρης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό

Ο Γιώργος Κάτρης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό

Ο 17χρονος αμυντικός Γιώργος Κάτρης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην ομάδα Κ19 του Παναθηναϊκού υπέγραψε συμβόλαιο που διαρκεί έως το καλοκαίρι του 2026.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Γιώργο Κάτρη. Ο Έλληνας αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο Κάτρης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 14 Οκτωβρίου 2005 και αγωνίζεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2021. Έχει αγωνιστεί στην ομάδα Κ19 του Παναθηναϊκού στη θέση του κεντρικού αμυντικού και έχει συμμετάσχει στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας.

Δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Παναθηναϊκός μου δίνει αυτήν την ευκαιρία. Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα και ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που πίστεψαν και πιστεύουν σε εμένα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην οικογένειά μου που με στηρίζει από την αρχή. Εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στο γήπεδο”.

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τον σύλλογο“.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ