Βόκολος: «Μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλο γκολ στην αντεπίθεση»

Βόκολος: «Μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλο γκολ στην αντεπίθεση»

Ο Λεωνίδας Βόκολος επισημαίνει ότι η Λαμία είχε θετική εμφάνιση ενάντια στον ΠΑΟΚ στη Τούμπα, αναφέρει ότι το γκολ που δέχτηκαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου τους επηρέασε αρνητικά και ότι αντέχαν στην πίεση μέχρι να δεχτούν το δεύτερο γκολ. Δίνει σήμα κινδύνου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή και επισημαίνει ότι οι λεπτομέρειες εναντίον των μεγάλων ομάδων κάνουν τη διαφορά και μπορεί να είναι καίριες.

Αναφέρει: «Σήμερα είχαμε μια καλή εμφάνιση, κυρίως στο πρώτο μέρος, οι παίκτες μάχησαν σκληρά και στον αντίπαλο μέτωπο είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε ακόμη ένα γκολ, κάτι που θα άλλαζε δραστικά τον χαρακτήρα του αγώνα».

Σημειώνει ότι παρά το εύκολο γκολ που δέχτηκαν στο τέλος του πρώτου μέρους, η αντίσταση τους ήταν δυνατή μέχρι το 70′, που δέχτηκαν ακόμα ένα γκολ και ένα αμφισβητούμενο πέναλτι. Παρόλα αυτά, πιστεύει ότι η ομάδα είχε καλή εικόνα γενικά.

Κλείνοντας, επισημαίνει ότι στα playoffs πρέπει να αντιμετωπίζεις τις μεγάλες ομάδες, οι οποίες εκμεταλλεύονται ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια. Επομένως, χρειάζεται συγκέντρωση και ποιότητα για να τους αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ