Τζαβέλλας: Η Αδυναμία του στα Αυτοκόλλητα Panini και η Αγαπημένη Του Κάρτα

Τζαβέλλας: Η Αδυναμία του στα Αυτοκόλλητα Panini και η Αγαπημένη Του Κάρτα

Ο Γιώργος Τζαβέλλας, ένας από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές στο ελληνικό πρωτάθλημα, μίλησε για τη μεγάλη του αγάπη στα αυτοκόλλητα Panini, την αγαπημένη του κάρτα όταν ήταν μικρός, αλλά και τον παίκτη που θα ήθελε να αντιμετωπίσει σε 1 εναντίον 1, διαλέγοντας τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πότε ξεκίνησε να μαζεύει:

«Πρέπει να ήμουν έξι ή επτά χρονών, δηλαδή το 1994-1995 ή το 1995-1996 κάτι τέτοιο».

Για το αν έχει συμπληρώσει καμία συλλογή:

«Ήμουν εθισμένος στα χαρτάκια. Άγοραζα κάθε μέρα, ευτυχώς μου έδιναν τα χρήματα που χρειαζόταν για να αποκτήσω τα άλμπουμ κάθε χρόνο».

Για την πρώτη κάρτα που του άρεσε:

«Όχι. Είχα αποκτήσει πολλές. Ήμουν στην τρέλα μου, ψάχνοντας μέσα σε αυτές. Η αγαπημένη μου κάρτα ήταν πάντα ο Χουάν Χοσέ Μπορέλι. Είχε το χρώμα πράσινο, όπως κι εγώ, όπως και το δωμάτιό μου. Κάτι τρομερό».

Για όταν είδε τον εαυτό του σε χαρτάκι:

«Θα σου πω κάτι; Δεν αντέχω να συγκινούμαι από τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να το θυμηθώ. Απλά ήθελα να ανακαλύψω τον κόσμο των χαρτιών όταν ήμουν παιδί, όταν ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο. Ήταν μια διαφορετική εποχή, λυπάμαι που δεν ήμουν πιο ρομαντικός».

Για τον ποδοσφαιριστή που θα ήθελε σε κάρτα από τους σημερινούς:

«Από τον Ατρόμητο, τον Κουντέ. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Έχει εντυπωσιακές δεξιότητες και θα ήθελα πολύ να τον αποκτήσω».

Για τον παίκτη που θα προκαλούσε σε έναν εναντίον ενός:

«Στο Panini; Ένας, εδώ. Φώτης Ιωαννίδης. Αυτός ξέρει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ