Τσέριν: “Αυτή η ομάδα έχει ανεβάσει τον Παναθηναϊκό σε υψηλότερο επίπεδο – Μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα”

Τσέριν: “Αυτή η ομάδα έχει ανεβάσει τον Παναθηναϊκό σε υψηλότερο επίπεδο – Μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα”

Ο Άνταμ Τσέριν μίλησε για τους στόχους και τις δυνατότητες του Παναθηναϊκού και την πορεία της ομάδας στη συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσο της πατρίδας του. “Αυτή η ομάδα έχει ανεβάσει τον σύλλογο σε υψηλότερο επίπεδο”, τόνισε ο Σλοβένος χαφ, αναφερόμενος στο έργο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

“Η ζωή εδώ είναι υπέροχη και η ποιότητα ζωής βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο. Έχουμε τα πάντα για να ζούμε ειρηνικά και να το απολαμβάνουμε, αλλά ταυτόχρονα δουλεύουμε σκληρά. Οι οπαδοί είναι παθιασμένοι και η υποστήριξη που έχουμε είναι τεράστια και την νιώθουμε παντού όπου και αν πηγαίνουμε. Νιώθουμε πραγματικοί ποδοσφαιριστές εδώ, είμαι πολύ ικανοποιημένος”, δήλωσε ο Τσέριν.

Ο Τσέριν εξέφρασε επίσης την αισιοδοξία του για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας και θέτει ως στόχο το πρωτάθλημα. “Δεν έχουμε νίκη σε δύο ντέρμπι, αλλά το σημαντικό είναι να μαζεύουμε βαθμούς στα άλλα παιχνίδια. Στο τέλος, το πρωτάθλημα δεν κρίνεται από τα ντέρμπι, αλλά από τα μικρά παιχνίδια. Πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε και στα ντέρμπι. Το Europa League είναι επίσης μια πολύ δυνατή διοργάνωση και στόχος μας είναι να προχωρήσουμε. Έχουμε υψηλές προσδοκίες για το πρωτάθλημα και με την ομάδα που έχουμε, μπορούμε να το πετύχουμε”, ανέφερε ο Τσέριν.

Ο 24χρονος άσος αναφέρθηκε επίσης στην καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και το γεγονός ότι υπάρχει καλή συνεργασία ανάμεσα στους παίκτες. “Τα πηγαίνουμε περίφημα όχι μόνο με τους Σλοβένους και τους Βαλκάνιους, αλλά και με τους υπόλοιπους παίκτες”, ανέφερε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ