Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει τις πύλες του προς το κοινό – Ώρες λειτουργίας και τιμές

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει τις πύλες του προς το κοινό – Ώρες λειτουργίας και τιμές

Την Τετάρτη (24/4) ανοίγει τις πύλες του προς το κοινό το εντυπωσιακό Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, μετά τα εγκαίνια που έγιναν το περασμένο Σάββατο! Το μουσείο θα είναι ανοικτό από τις 10 το πρωί μέχρι το ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού στην OPAP Arena στις 20:30.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε το ωράριο λειτουργίας και τις τιμές, καθώς και τα συνδυαστικά εισιτήρια με το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει τα εξής:

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει από αύριο, Τετάρτη 24 Απριλίου, για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες του. Οι ώρες λειτουργίας θα είναι από τις 10 π.μ. έως την ώρα έναρξης του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (8:30 μ.μ.), ενώ σε καθημερινή βάση θα είναι ανοικτό από τις 10 π.μ. έως 6 μ.μ. Τις Δευτέρες θα παραμένει κλειστό.

Η τιμή του ατομικού εισιτηρίου είναι 15 ευρώ, με δυνατότητα αγοράς συνδυαστικού εισιτηρίου με το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, στα 22 ευρώ. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν ηλεκτρονικά ή στην είσοδο του μουσείου, με σύσταση για αγορά online.

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων μπορείτε να επικοινωνήσετε με το μουσείο στο τηλέφωνο 2118886060 ή μέσω email στο [email protected].

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ